Redactia.ro
Home » Sport » Mbappe a primit o ofertă incredibilă! Ce salariu ar putea avea la PSG

Mbappe a primit o ofertă incredibilă! Ce salariu ar putea avea la PSG

Mbappe a primit o ofertă incredibilă

Mbappe a primit o ofertă incredibilă de la PSG. Francezii încearcă din răsputeri să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână pe “Parc des Princes”. Dacă acceptă ar putea avea salariul mai mare decât Cristiano Ronaldo.

La doar 21 de ani, Kylian Mbappe este unul dintre cei căutați jucători din lume. PSG încearcă să facă orice pentru a-l convinge să semneze o prelungire de contract pentru a nu-l pierde. Actuala înțelegere expiră în vara lui 2022. Campioana Franței a pregătit o sumă incredibilă pentru atacant. 36.000.000 de euro pe sezon, salariul egal cu al lui Neymar. Cu această sumă îl va depăși chiar și pe Cristiano Ronaldo care câștigă cu 5.000.000 de euro mai puțin. Internaționalul francez primește de la PSG un salariu de 17.500.000 de euro pe an. Kylian Mbappe este dorit în acest moment și de Real Madrid și Liverpool.

Mbappe a primit o ofertă incredibilă

Dacă va accepta oferta francezilor, singurul fotbalist care va câștiga mai mult decât Mbappe ar fi Lionel Messi, care câștigă 48.000.000 de euro pe an la Barcelona.
Tânărul atacant a câștigat patru titluri în Ligue 1 și un Campionat Mondial. S-a remarcat în perioada în care a jucat pentru Monaco. De asemenea a fost ales „cel mai bun tânăr jucător al competiției” la Cupa Mondială din 2018. PSG a plătit 180 de milioane de euro pentru transferul lui Mbappe de la AS Monaco.

PSG nu vrea să-l vândă pe Mbappe

Jurnaliștii spanioli scriau că cei de la PSG nu vor accepta nicio ofertă pentru atacant. Aceștia preferă să-l pierdă gratis în 2022, dacă nu semnează un nou contract, decât să-l vândă unei alte echipe. Florentino Perez şi Zinedine Zidane au declarat în mai multe rânduri că transferul tânărului francez este o prioritate pentru ei. Rămâne de văzut dacă în condițiile actuale s-ar putea realiza o eventuală înțelegere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: