Redactia.ro
Home » Știri » Medic neurolog din Bucureşti, anchetat, după ce a intrat de două ori într-o cafenea, a tăiat cablul de internet şi un senzor de iluminat şi a dat foc într-o încăpere. Individul se afla sub influenţa alcoolului şi a unor medicamente benzodiazepine VIDEO

Medic neurolog din Bucureşti, anchetat, după ce a intrat de două ori într-o cafenea, a tăiat cablul de internet şi un senzor de iluminat şi a dat foc într-o încăpere. Individul se afla sub influenţa alcoolului şi a unor medicamente benzodiazepine VIDEO

Medic neurolog din Bucureşti, anchetat, după ce a intrat de două ori într-o cafenea, a tăiat cablul de internet şi un senzor de iluminat şi a dat foc într-o încăpere. Individul se afla sub influenţa alcoolului şi a unor medicamente benzodiazepine VIDEO

Un incident șocant a avut loc în București, unde un medic neurolog este investigat pentru distrugere în urma unor acțiuni violente comise într-o cafenea din Sectorul 1 al capitalei. Potrivit informațiilor furnizate de autorități, individul, aflat sub influența alcoolului și a unor medicamente din categoria benzodiazepinelor, a pătruns de două ori în local și a provocat pagube semnificative.

Medic neurolog din Bucureşti, anchetat, după ce a intrat de două ori într-o cafenea, a tăiat cablul de internet şi un senzor de iluminat şi a dat foc într-o încăpere

La data de 11 februarie 2024, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București Secția 1 au reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, după ce au primit un apel la numărul de urgență 112 din partea unei femei care a observat activitate suspectă prin intermediul sistemului de supraveghere video al cafenelei.

Potrivit declarațiilor femeii, individul a intrat în local și a folosit o macetă pentru a tăia cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum și cablul de alimentare a senzorului de iluminat situat în exteriorul cafenelei. Ulterior, acesta a dat foc într-o încăpere a localului, generând panică și distrugeri materiale.

„La data de 11 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au prins în flagrant şi, ulterior, au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de distrugere. În fapt, la data menţionată, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, a observat prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană, care ar fi secţionat cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum şi cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei, potrivit news.ro. 

Individul se afla sub influenţa alcoolului şi a unor medicamente benzodiazepine

Bărbatul, având asupra sa o macetă, a încercat să fugă de polițiști, dar a fost prins și imobilizat în cele din urmă. Ancheta a relevat că acesta nu era la prima sa intrare în local, având un precedent în data de 16 decembrie, când a forțat ușa de acces și a incendiat o cameră de depozitare, cauzând distrugeri în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

„De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care şi obiecte electronice, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de lei. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Autoritățile au dispus reținerea individului pentru 24 de ore, urmând să fie plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Surse din anchetă au dezvăluit că bărbatul este medic specialist neurolog în cadrul Centrului de Diagnostic și Tratament Dorobanți și că faptele sale ar fi survenit în contextul consumului de alcool combinat cu medicamente din categoria benzodiazepinelor.

Sursa video: news.ro

 

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: