Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle așteaptă al doilea copil. Va fi al optulea succesor la tronul britanic

Meghan Markle așteaptă al doilea copil. Va fi al optulea succesor la tronul britanic

Meghan Markle asteapta al doilea copil

Meghan Markle și Prințul Harry vor redeveni părinți. Meghan Markle așteaptă al doilea copil, care va fi al optulea succesor la tronul britanic. Ducele şi Ducesa de Sussex sunt în culmea fericirii, după ce anul trecut, în luna iulie, Meghan a mărturisit că a pierdut o sarcină. Prințul Harry și fosta actriță mai au deja un copil, pe nume Archie Harrison, care are aproape doi ani.

Meghan Markle așteaptă al doilea copil. Va fi al optulea succesor la tronul britanic

Meghan Markle va deveni, din nou, mamă. Vestea a fost dată duminică, 14 februarie, de ”Valentine’s Day” de către fotograful Ducilor de Sussex, care a postat pe rețelele de socializare o fotografie alb-negru în care aceștia își zâmbesc unul altuia, iar Meghan ține mâna pe burtica deja vizibilă. Prințul Harry și Meghan Markle mai au deja un băiețel, de doar un an și nouă luni, pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Astfel, Archie va fi fratele mai mare în familie, informează people.com

Fosta actriță pare extrem de fericită acum, după ce anul trecut chiar ea a dezvăluit, într-un articol pentru New York Times, că în luna noiembrie a pierdut un copil, în luna iulie, care s-a simțit precum: ”o durere aproape insuportabilă.”

Harry and Meghan Markle announce pregnancyPrince Harry și Meghan Markle/Foto: MISAN HARRIMAN

Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din familia regală

După ce s-au retras, în 2020, din postura de membri superiori ai Familiei Regale din Marea Britanie, Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc, în prezent, împreună cu fiul lor, Archie, departe de Marea Britanie, în California, deoarece au ales să ducă o viață normală. Astfel, Regina Elisabeta a II-a le-a retras titulaturile de ”regal” și ”alteță”. Anul trecut, subiectul a ținut primele pagini ale presei britanice: ”Bombă la palat. Război civil după ce Harry și Meghan demisionează din familia regală. Regina este întristată, Charles și William, furioși”, este un titlu din ”The Sun”.
Image result for megha markle si printul harry
Jurnaliștii britanici au și criticat-o pe Meghan Markle, la acea vreme, spunând că și-a abandonat familia și că l-a despărțit, de altfel, pe prințul Harry de familia sa.
Image result for megha markle si printul harry au paraist familia regala
”Oamenii îmi spun că sunt prea critic cu Meghan, dar și-a abandonat propria familie, și-a abandonat tatăl, i-a îndepărtat pe majoritatea prietenilor, l-a despărțit pe Harry de William și acum de întreaga lui familie. Contribuabilii nu ar trebui să plătească un ban pentru a susține noua viață a lui Harry, de celebritate fără obligații. Nici măcar un ban”, este de părere celebrul jurnalist, Piers Morgan.
Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în luna mai, 2018, nunta fiind una dintre cele mai urmărite din istoria televiziunii.
Image result for megha markle si printul harry
La un an după nuntă, își făcea apariția pe lume și Archie: ”Este magic, este într-adevăr uimitor. Am cei mai buni băieți din lume”, spunea Meghan după naștere. La rândul său, prințul Harry spunea că: ”Este cea mai plăcută experiență pe care mi-am imaginat-o vreodată.”
Image result for megha markle si printul harry
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: