Redactia.ro
Home » Horoscop » Mercur retrograd mai-iunie 2022 va afecta cel mai mult 4 semne zodiacale

Mercur retrograd mai-iunie 2022 va afecta cel mai mult 4 semne zodiacale

Vă simțiți puțin cam aiurea în ultima vreme? Ei bine, nu sunteți singurii, pentru că Mercur Retrograd mai-iunie 2022 este oficial peste noi. 

Începând cu 10 mai, Mercur va părea să se deplaseze înapoi în semnul vorbăreț și inteligent al Gemenilor. Ca în cazul tuturor retrogradelor, aveți grijă la problemele legate de tehnologie, călătorii și comunicare. Țineți cont în mod special de alegerea cuvintelor, deoarece Gemenii guvernează comunicarea, spuneți ceea ce vreți să spuneți și gândiți ceea ce spuneți. Și nu uitați, este încă posibil ca dezinformarea să se răspândească. Fă tot posibilul să abordezi conversațiile cu capul echilibrat și conștient și, deși aceasta nu va fi ultima retrogradare a lui Mercur din 2022, să știi că această retrogradare particulară se va termina destul de curând, pe 3 iunie.

Deși începe în Gemeni, retrogradul va trece în Taur pe 22 mai și va rămâne acolo până la finalizarea sa. Acest semn de pământ este cunoscut pentru încăpățânarea sa, așa că s-ar putea să te simți frustrat de figurile de autoritate și să ai o dorință puternică de a-ți face vocea auzită în mod adecvat. Deși impactul retrogradării va fi probabil resimțit de toți, aceste patru semne care vor resimți cel mai mult simptomele sale, potrivit „elitedaily.com”:

Gemeni

Te așteaptă o criză existențială, Gemeni. Dar deja o simți, nu-i așa? Introspecția poate fi pozitivă, atâta timp cât nu permiți ca gândurile tale să devină atotcuprinzătoare. Perspectiva este cheia aici ( un scroll infinit de TikTok NU te va ajuta!). Nu trebuie să fiți întotdeauna conectat cu ceilalți. De fapt, este mai bine să fii conectat cu tine însuți. 

Acestea fiind spuse, știm cât de mult vă place să discutați, dar, în această perioadă, vă încurajăm cu tărie să vă așezați și să ascultați. S-ar putea să fiți surprins de cât de mult pot înflori relațiile dvs. atunci când le oferiți spațiu celorlalți să inițieze conversația și conexiunea. 

Taur

Acest tranzit șiret se deplasează pe prima ta casă a sinelui și pe a doua casă a finanțelor. Ca să simplificăm, a venit timpul să te ocupi de ceea ce (sau de oricine) ai evitat. Taurul este semnul valorii de sine. Este cineva din viața ta care te devalorizează? Chiar dacă s-ar putea să se piardă în traducere, comunică-ți nevoile și sentimentele. Cel puțin așa poți spune că ai încercat. 

Este posibil să doriți, de asemenea, să faceți un audit financiar. Ești conștient de obiceiurile tale de cheltuieli, Taur? Nu trebuie să fie greu, dacă ești sincer cu tine însuți. Aruncă o privire unde poți face unele reduceri (sau cel puțin să fii conștient) și vei fi foarte bine! 

Fecioară

Cel mai mare coșmar al unei Fecioare: rușinea publică. Uite, asta nu înseamnă că se va întâmpla cu siguranță, însă este mai probabil acum. Asta pentru că acest tranzit va avea un impact asupra celei de-a zecea case a ta, cea a imaginii publice. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta, așa că ține-ți capul sus și fă tot ce poți!

În general, pregătește-te pentru o comunicare defectuoasă. Aceasta ar putea arăta ca și cum ai aștepta să postezi o postare dubioasă pe Instagram și ți-ai verifica de două ori e-mailurile de la serviciu. S-ar putea să te trezești punând multe întrebări, ceea ce poate fi greu pentru Fecioarele obsedate de control. Găsește distracția în a renunța și înțelege că greșelile sunt o parte a vieții. Aveți grație și fiți blânde cu propria persoană!

Pești

Cum se descurcă familia ta? Mercur retrograd încalcă a patra ta casă, cea a căminului și a familiei. Deși te poți aștepta la schimbări în situațiile de locuit, fii prudent cu privire la orice decizie pripită de a te muta. Consideră că este un semn din partea Universului că situația ta de acasă chiar trebuie să fie abordată (ai amânat-o destul de mult timp!). Fie că locuiești cu familia sau cu colegii de cameră, fii sinceră cu ceea ce simți. 

De asemenea, te poți aștepta la probleme fizice în casă. Da, este super enervant că cuptorul tău cu microunde a decis să nu mai funcționeze, dar problema se poate rezolva. Aveți răbdare și perspectivă! Peștii sunt cunoscuți pentru că sunt super sensibili, dar ține minte: nu trebuie să simți greutatea lumii tot timpul. Concentrează-te pe cei care îți sunt cei mai apropiați și acordă-ți spațiu pentru a respira.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: