Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesaje, SMS-uri și felicitări pentru soț sau iubit. Cum să-i spui ”la mulți ani” într-un mod inedit

Mesaje, SMS-uri și felicitări pentru soț sau iubit. Cum să-i spui ”la mulți ani” într-un mod inedit

Ziua persoanei iubite este unul dintre momentele importante din viața unui om. Pentru a-ți arăta sentimentele, o poți surprinde atât prin cadouri, cât și prin mesaje, sms-uri și felicitări, scrise într-un mod aparte.

Mesaje, SMS-uri și felicitări pentru soț sau iubit. Cum să-i spui ”la mulți ani” într-un mod inedit

Ziua de naștere a iubitului sau a soțului este un moment în care o femeie își poate arăta sentimentele și loialitatea față de acesta. Totodată, multe femei se gândesc cu mult timp înainte la cum să-și suprindă iubitul sau soțul într-o astfel de zi. Dincolo de fapte, există și o serie de cuvinte prin care poți face acest lucru!

Iată ce îi puteți scrie soțului sau iubitului de ziua lui, într-un mesaj pe rețelele de socializare, sms sau felicitare:

 -”Dragul meu, când te-am cunoscut, am simțit cum îmi cresc aripile. Sentimentele care le resimt pentru tine îmi umplu inima cu căldură și bucurie. Tu ești lumea mea, fericirea și jumătatea mea. Să fii fericit, sănătos și de succes”

-”Tu ești cel mai bun și mai arătos bărbat dintre toți. Apreciez fiecare moment petrecut împreună! Iubitule, bucățica mea de fericire, te felicit! Tu ești universul meu, prințul din povești, ești lumea mea și îți mulțumesc pentru asta. Să obții tot ceea ce poftești și să nu renunți niciodată la visul tău. Ești curajos și puternic, vei reuși cu siguranță în tot, iar eu te voi sprijini”

-”Dragule! Vreau să le spun „mulțumesc” părinților tăi pentru că au oferit acestei lumi o persoană atât de fermecătoare ca tine! Ești cel mai bun om din lume! Îți doresc îndeplinirea planului tău și semafor verde peste tot! Fii același om demn, decent și de încredere mereu! Iubitul meu! Îți doresc toate cele mai bune! Sănătate, noroc și succes! Să fii mereu atât de atent și grijuliu! Te iubesc!”

Mesaje amuzante de ziua soțului sau iubitului

Pe lângă acestea, există și mesaje prin care să-i stârniți și amuzamentul:

-”Felicitări pentru a deveni încă un an, dar nu mai înțelept. La multi ani/”

-”Nu găsesc tortul sub toate aceste lumânări! La multi ani, mosule”,

-”Am un iubit foarte talentat. Înghițirea burgerilor întregi este unul dintre talente. Știu, așadar, că tortul ăsta de naștere nu are nicio șansă. Bucura-te de ziua ta de nastere!”

-”Știi că astăzi este ziua națională a păsărilor vorbitoare? Glumesc, știu ce zi este! La mulți ani, dragă!”

Sursa:.chicadventureit.com/fericitazi.com

Etichete: