Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru mama lui Gabi Bădălău, după ce a fost cerută în căsătorie

Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru mama lui Gabi Bădălău, după ce a fost cerută în căsătorie

Cât poartă Bianca Drăgușanu la picior? Vedeta își face încălțămintea pe comandă

Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru mama lui Gabi Bădălău, după ce a fost cerută în căsătorie. Bianca Drăgușanu radiază de fericire de când este împreună cu fiul fostului ministru al Economiei, Niculae Bădălău. Blondina ține să-i împărtășească tot mai mult sentimentele, lui Gabi Bădălău, mai ales că de curând, aceasta i-ar fi spus ”DA!”

Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru mama lui Gabi Bădălău, după ce a fost cerută în căsătorie

Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru mama lui Gabi Bădălău, după ce a fost cerută în căsătorie. Potrivit Spynews, Bianca Drăgușanu a fost cerută de soție, de către Gabi Bădălău, după lungi vacanțe exotice și pline de romantinsm, în Dubai și Maldive. Aflată în culmea fericirii, blondina îi împărtășește tot mai mult sentimentele, viitorului său soț. Blondina are un mesaj chiar și pentru mama acestuia.

La ultima postare de pe Instagram, Bianca Drăgușanu a scris: „Un bărbat care își tratează femeia ca pe o prințesă este o dovadă că a fost născut și crescut în mâinile unei regine”, a fost mesjaul postat de Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu-și pot face nunta curând, deoarece acesta încă nu a finalizat procesul de divorț de Claudia Pătrășcanu.

Ce crede Claudia Pătrășcanu despre căsătoria fostului ei partener, care încă îi este soț în acte

După ce au venit din vacanța din Maldive, Gabi Bădălău i-a confirmat artistei viitoarea căsătorie cu fosta asistentă TV. Tot atunci, Claudia Pătrășcanu spunea că nu are nimic împotrivă.

”Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

De altfel, Claudia Pătrășcanu a precizat că nu Bianca Drăgușanu a fost motivul care a dus la ruptura căsnicie sale cu Gabi Bădălău.

”Nu m-a despărțit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasă, nu am ce să zic. La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea.Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”,  a mai spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Ușor, ușor, Claudia Pătrășcanu o acceptă pe Bianca Drăgușanu în familia lor, mai ales că zilele acestea, blondina a fost alături de viitorul soț, la petrecerea lui Nicolas, fiul acestuia, de la munte.

“Dacă ar fi venit cu cine voia el, nu m-ar fi deranjat, până la urma urmei va trebui să acceptăm persoanele din viața noastră, asta înseamnă să ierți un om, să-i respecți deciziile și să mergi înainte”, a mai declarat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: