Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul fostei iubite a lui Mărculescu de ziua regretatului actor: „Erai trist, obosit. Nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi”

Mesajul fostei iubite a lui Mărculescu de ziua regretatului actor: „Erai trist, obosit. Nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi”

Costin Marculescu

Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi, 29 iunie frumoasa vârsta de 51 de ani. Din păcate, viața actorului s-a scurs prea repede, acesta fiind găsit fără suflare în locuința sa pe 11 iunie.

De ziua regratatului actor, fosta sa iubită i-a scris un mesaj emoționat pe Facebook în care își expira regretele dar și furia.

Mesajul fostei iubite a lui Costin Mărculescu. Furie și regretele. Furia și regretele Cristinei Canela

Pe 11 iunie actorul Costin Mărculescu era găsit fără suflare în locuința sa, după ce vecinii nu l-ar mai fi văzut de câteva zile.

Astăzi, actorul ar fi împlinit 51 de ani, iar fosta sa iubită a răbufnit pe Facebook, într-un mesaj plin de regrete și de furie.

Cristina Canela vorbește în mesajul său despre regretele și dezamăgirile actorului, despre cum acesta a fost abandonat de toți prietenii după ce și-a pierdut toți banii, dar și despre relația de dragoste dintre cei doi.

Mesajul integral

„La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta!
Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!
Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!
Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!”, scrie menționează Cristina în mesajul ei, pe Facebook.

Costin Mărculescu a murit abandonat de prieteni

Totodată, Cristina este de părere că un loc de muncă, în afara showbiz-ului l-ar fi ajutat pe Costin.

„Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupți mai mult pentru viața ta și să nu renunți atât de ușor, mi-ar fi plăcut să muncești și tu ceva, fără să te desconsideri că om, munca simplă nu e o rușine! Toate s-ar fi schimbat în viața ta dacă m-ai fi ascultat și ți-ai fi dorit cu adevărat să îți schimbi viața, spre a-ți întemeia o familie, dar frica și orgoliul și-au spus ultimul cuvânt!”, a mai scris Cristina.

Costin Mărculescu a fost găsit de autorități fără suflare în cadă, după ce vecinii au alertat poliția pentru că nu îl mai văzuse de câteva zile, iar câinele actorului lătra de mai multe zile.

Conform autopsiei, actorul a murit în urma unui infarct. Pe 13 iunie, actorul a fost condus pe ultimul drum, iar înmormântarea a avut loc la Cimitirul Reînvierea, din Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: