Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul Loredanei Groza, după ce s-a pozat în ambulanță. Cum se simte artista

Mesajul Loredanei Groza, după ce s-a pozat în ambulanță. Cum se simte artista

GALERIE FOTO (6)Mesajul Loredanei Groza, după ce s-a pozat în ambulanță

Mesajul Loredanei Groza, după ce s-a pozat în ambulanță. În urmă cu două zile, artista și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce a postat pe rețelele de socializare o imagine din ambulanță. În urmă cu puțin timp, Loredana a postat un mesaj în care le spunea internauților cum se simte.

Mesajul Loredanei Groza, după ce s-a pozat în ambulanță. Cum se simte artista

Mesajul Loredanei Groza, după ce s-a pozat în ambulanță. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, iar la 51 de ani, Loredana Groza arată incredibil de bine. În ultima perioadă, artista a avut parte de momente dificile. În urmă cu două zile a postat o imagine pe Instagram în care apare în ambulanță, motiv pentru care fanii acesteia s-au îngrijorat.

Ulterior, Loredana a postat un mesaj pe Instagram în care le transmitea urmăritorilor săi că este mai bine, îndemnându-i pe aceștia să aibă grijă de sănătatea lor. Jurata de la X Factor nu a oferit mai multe detalii despre starea sa de sănătate. Aceasta a postat și o poză în care apare întinsă, cel mai probabil pe patul de spital, nemachiată. „Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe! All my love to y „all❤️„, a fost mesajul Loredanei.

Loredana, mesaj de pe patul de spital

Potrivit Ciao.ro, artista ar fi infectată cu noul coronavirus. Se pare că vedeta este internată la Spitalul Matei Balș, după ce ar fi fost testată pozitiv cu COVID-19. La începutul pandemiei, Loredana se numără printre persoanele care îi îndemna pe români să respecte măsurile impuse de autorități. Aceasta a recunoscut într-un interviu că viața i s-a schimbat foarte mult pe perioada pandemiei. „Am fost și eu la fel de dornică să-mi umplu timpul, să-mi umplu zilele. A fost așa un pic ca pe vremea războiului, dar un război puțin mai pervers și neașteptat. A atacat foarte mult la partea psihică, foarte mulți oameni am văzut că sunt marcați puțin de această distanțare socială. Nu că s-au sălbăticit, dar cred că au dezvoltat niște obiceiuri, unele bune, unele mai puțin bune. Cele bune sunt că am reușit să ne ocupăm ma mult de noi, de familia noastră, de copiii noștri. De spiritul nostru”,  a declarat artista.

Loredana Groza, despre operațiile estetice

În ultima perioadă, s-a zvonit că blondina ar fi suferit mai multe intervenții estetice pentru a-și menține chipul și trupul perfecte. Cu toate astea, Loredana Groza neagă acest lucru de fiecare dată când este întrebată, susținând că a apelat doar la mici trucuri și că face mult sport.

Totodată, unii medici esteticieni susțin că artista a apelat la anumite operații. Aceștia sunt de părere că vedeta ar fi trecut printr-o operație de rinoplastie, că și-a mărit buzele, dar și-a șters și ridurile. De asemenea, se spune că Loredana și-a fi micșorat sânii și i-ar fi ridicat. Chiar și așa, la vârsta de 51 de ani, Loredana Groza arată foarte bine și are un trup impecabil.

Etichete: