Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul medicilor după moartea actriței Draga Olteanu Matei: „Ne pare rău…”

Mesajul medicilor după moartea actriței Draga Olteanu Matei: „Ne pare rău…”

Mesajul medicilor după moartea actriței Draga Olteanu Matei

Este doliul în umea teatrului din România! Draga Olteanu Matei s-a stins din viața la vârsta de 87. În ciuda faptului că medicii s-au luptat până în ultima clipă pentru viața ei. 

Mesajul medicilor după moartea actriței

Cei mai buni actori ai teatrului românesc se duc unul câte unul. La scurt timp după moartea actorului Vladimir Găitan, o nouă veste tristă a șocat țara. Draga Olteanu Matei a murit în noatea de marți spre miercuri, la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași.

Cadrele medicale au stat alături de marea actriță până în ultimul minut, însă, din nefericire, în ciuda eforturilor de a o salva, nu s-a mai putut face nimic pentru Draga Olteanu Matei, scrie spynews.ro.

În urmă cu câteva zile, actrița era conștientă, însă pe parcurus starea ei de sănătate s-a agravat și, conform surselor spitalului, patologia era multiplă.

”Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă. S-a declarat decesul în cursul acestei nopţi. Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator. Din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl pierdem”, a declarat Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

De ce boală suferea Draga Olteanu Matei

Actriţa Draga Olteanu Matei a ajuns vinerea trecută, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sf. Spiridon” din municipiul Iaşi, după ce a suferit o hemoragie digestivă.

”Pacienta a fost adusă în urgenţă la Spitalul Sf Spiridon de la Spitalul Piatra Neamţ în UPU. A suferit o hemoragie digestivă superioară. Cauză fiind tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl ia de mai multă vreme pentru o afecţiune cardiovasculară. Este vorba de o pacientă cu afecţiuni cronice cardiovasculare şi endocrine, o pacientă care a fost preluată în urgenţă, unde s-a început terapia”, a declarat Diana Cimpoeşu.

Fix cu o zi înainte de incendiul care a luat zece vieți de pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Piatra Neamț, marea actriță a teatrului românesc a fost transferată la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: