Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul plin de emoţie al unui refugiat african din Ucraina către români: „Sunteţi ţara umanităţii”

Mesajul plin de emoţie al unui refugiat african din Ucraina către români: „Sunteţi ţara umanităţii”

Harouna Mahamat

Fost interpret pentru Crucea Roşie din Camerun, Harouna Mahamat, a fugit, în România, de războiul din Ucraina. Bărbatul a ajuns în ţara noastră la începutul săptămânii.

Tânărul camerunez locuia de o perioadă în țara condusă de președintele Volodimir Zelenski.

A mulţumit României pentru ospitalitate

Harouna Mahamat a lăudat ospitalitatea de care s-a bucurat, mulțumind în numele tuturor oamenilor care au rămas blocați în Ucraina.

România este ţara umanităţii şi a ospitalităţii. Zeci de africani care fug din Ucraina din motive de siguranţă au fost primiţi în România după ce le-a fost refuzat intrarea la frontierele anumitor ţări.

În numele poporului african, în special al celor blocaţi în Ucraina din cauza războiului, doresc cu adevărat să mulţumesc întregului popor bun din România, în special guvernului, pentru primirea caldă pe care africanii au primit-o la sosirea lor din Ucraina.

Aceasta este ceea ce noi numim umanitate. Africanii nu vor uita niciodată inimile voastre bune. Cred că Uniunea Africană, precum şi liderii africani ar trebui să trimită o notă de mulţumire poporului român, pentru că merită acest lucru.

De asemenea, îi îndemn pe fraţii noştri africani să rămână oameni care respectă legea ca de obicei şi ne rugăm pentru pace şi normalitate cât mai repede posibil. Avem nevoie de pace. Mulţumesc mult, România!”, a notat Harouna Mahamat pe contul de Linkedln.

Gigi Becali: „Nu mă tem pentru România!”

Gigi Becali a sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina, iar omul de afaceri dă asigurări că România nu va avea de suferit în urma războiului declanșat de Rusia.

Patronul de la FCSB crede că nu se pune problema unei bombe nucleare. Sute de refugiați din Ucraina sunt ajutați de Gigi Becali, care îi liniștește pe români în contextul în care bombardamentele continuă în Ucraina.

E plin peste tot! La baza din Berceni, sunt vreo 200. Sunt condiții foarte bune. La Miltari, studenți din Pakistan, India. Eu ajut mii de puști din Africa, din Uganda, Congo, Burundi. Dacă e negru, să-i zic că e alb? Asta e o tâmpenie că eu sunt rasist.

Frați între frați se omoară, nu se mai ține cont acum. Nu mă tem pentru România! Nu va fi bombă nucleară. Ca să atace rușii România, n-au cum niciodată. Nu mă tem de niciun fel, eu iau în calcul ce a zis Hristos. Vă spun eu să nu vă temeți! Nu vine sfârșitul din războaie. Să vă temeți când vin cutremure”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: