Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul postat de Alex Velea întărește ideea că Antonia e însărcinată. Ce a dezvăluit cântărețul

Mesajul postat de Alex Velea întărește ideea că Antonia e însărcinată. Ce a dezvăluit cântărețul

GALERIE FOTO (2) Mesajul postat de Alex Velea

În urmă cu ceva timp au apărut zvonuri în presă care spun că Antonia ar fi din nou însărcinată. Deși ea nu a confirmat acest lucru, mesajul postat de Alex Velea întărește ideea că iubita lui ar fi gravidă. 

Mesajul postat de Alex Velea este ușor de interpretat

Zvonurile cum că Antonia și Alex Velea așteaptă un copil nu au fost încă confirmate de cei doi, însă în fiecare zi apar tot mai multe semen cum că cei doi vor mai avea un bebe.

La început fanii au observat că burtica Antoniei era schimbată și-au gândit imediat că ar putea fi vorba despre o nouă sarcină. Atunci când a fost întrebată, Antonia a răspuns interpretabil cu: ”Da? Nu? Poate?”. 

Potrivit cancan.ro, Astăzi, Alex Velea a apărut din nou în mediul online cu o fotografie care ne duce cu gândul la copil. Oara să fi aflat deja sexul bebelușului? Artistul a postat la story pe Intagram o fotografie toată neagră cu o inima albastră în interior.

story alex velea
Mesajul postat de Alex Velea pe Instagram

Dar asta nu e tot” Recent, Alex a mai postat pe contul de Instagram o fotografie cu subînțeles, care a stârnit din nou curiozitatea fanilor. La instastory, artistul a publicat mai multe emoticoane cu bebeluși.

Prima noapte de dragoste a Antoniei a fost un dezastru

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și este dorită de mulți bărbați. Puțini știu însă că aceasta a avut o noapte de dragoste oribilă prima dată.

Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, aceasta a recunoscut că s-a dezvirginat la vârsta de 16 ani cu băiatul cu care a avut o relație de patru ani.

”Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant”, a declarat Antonia.

Loading...