Redactia.ro
Home » Monden » Antonia insarcinata. Cantareata este foarte fericita ca…

Antonia insarcinata. Cantareata este foarte fericita ca…

antonia

Suspiciunile cum ca frumoasa Antonia este insarcinata cu cel de-al patrulea copil sunt din ce in ce mai aproape de adevar. Cantareata a fost surprisa de paparazzi intr-o vestimentatie care nu face nimic altceva decat sa ii evidentieze burtica de gravida.

Antonia este una dintre cele mai frumoase cantarete din Romania. Pe langa o cariera muzicala de success, Antonia se bucura si de linistea caminului, alaturi de Alex Velea si cei doi baieti pe care ii au impreuna. In plus, artista mai are o fetita, pe Maya, dintr-o casnicie anterioara, care pare sa ii mosteneasca trasaturile frumoase. Vestea ca este din nou insarcinata se lasa insa asteptata, dar Antonia a reusit in asa fel incat sa isi linisteasca fanii. În ciuda faptului că anul acesta a fost greu până acum, trebuie să recunosc faptul că a fost și unul dintre cei mai buni pentru mine, în sensul că am primit mereu vești bune, am muncit mult și am luat parte la campanii. Am o groază de vești bune pentru voi! Abia aștept să vă spun totul. Mă simt binecuvântată și pe această cale îi mulțumesc lui Dumnezeu! Am ales să țin multe lucruri private pentru mine. Sunt foarte fericită astăzi, a marturisit artista pe retelele de socializare.

Imaginile cu burtica o dau de gol

Chiar daca oficial inca nu a recunoscut, fotografiile paparazzilor dovedesc ca lucrurile stau foarte bine pentru Antonia si ca un nou copil este pe drum. In plus, in urma cu cateva saptamani, Antonia a postat in story-urile de pe Instagram o fotografie mai veche, in care era gravida, semn ca a dorit subtil sa anunte marea veste.

Antonia si Alex Velea au amanat nunta din cauza pandemiei

Apropiati ai cuplului au declarat sub anonimat ca Antonia si Alex Velea au vrut sa faca nunta are in acest an, insa pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini