Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mesajul șocant găsit de o familie în spatele tapetului din dormitor. Internauții au rămas surprinși

Mesajul șocant găsit de o familie în spatele tapetului din dormitor. Internauții au rămas surprinși

GALERIE FOTO (3) Mesajul șocant găsit de o familie în spatele tapetului din dormitor.

Mesajul șocant găsit de o familie în spatele tapetului din dormitor. Când te muți într-o casă ceva mai veche, este posibil să afli numerose secrete ale persoanelor care au locuit în același loc. Este și cazul unei familii care în timp ce renovau dormitorul copilului lor, au găsit un mesaj pe perete. După ce au aflat cine l-a scris, au rămas de-a dreptul șocați.

Mesajul șocant găsit de o familie în spatele tapetului din dormitor. Internauții au rămas surprinși

Mesajul șocant găsit de o familie în spatele tapetului din dormitor. În momentul în care te muți într-o casă în care au trăit mai multe familii, te aștepți să găsești lucruri din trecutul lor. Este posibil să fie descoperite lucruri de-a dreptul șocante. Este și cazul familiei Murphy, din America. După ce s-au mutat într-o casă nouă, Karl și soția sa au vrut să rupă tapetul de pe peretele dormitului fiicei lor. Doar că, cei doi au fost surprinși de un mesaj scris pe perete, datând din 1975.  „Fiica mea a fost prima care a văzut-o. Eram în dormitorul fiicei mele și am început să dezbrăcăm primul strat de tapet când l-am găsit.Am încercat să distingem (mesajul) și i-am făcut o poză.”, a spus Karl.

Mesajul de pe perete spunea: „Sunt aici, tu ești acolo, separat de timp. Cum este în viitor?Sau sunt trecutul? Singurul răspuns la această întrebare este – tu ești viitorul meu, iar eu trecutul tău. Îți doresc o zi bună. Eileen Walmsley, 1975„

Mesajul socant gasit pe peretele dormitorului

Karl a recunoscut numele de familie și și-a dat seama că era vorba despre fostul proprietar al casei. Ulterior, bărbatul a decis să posteze mesajul pe rețelele de socializare în încercarea de o găsi pe Eileen. „M-am gândit să o pun pe chat și să văd dacă o cunoaște cineva. O altă doamnă s-a întors la mine și mi-a spus „O cunosc pe Eileen, cred că s-a îndepărtat, voi încerca să intru în contact cu ea.”

Fostul proprietar a luat legătura cu Karl

La scurt timp, după ce a fost anunțată că mesajul ei scris în 1975 a devenit viral pe Internet, Eileen Palmer a luat legătura cu familia Murphy. Femeia a fost surprinsă de această descoperire. În vârstă de 62 de ani, Eileen și-a adus aminte cu bucurie de amintirile copilăriei sale, dar și de momentul în care a scris mesajul celebru. „Am fost foarte fericit că au descoperit-o. Aveam în jur de 14 sau 15 ani – îmi amintesc vag că l-am scris. Știam că dormitorul va fi decorat și m-am gândit că trebuie sa fac ceva”, a spus Eileen.

Eileen impreuna cu parintii sai

Eileen s-a mutat în casă la vârsta de patru ani, împreună cu fratele și sora ei. Camera în care a fost descoperit mesajul era același dormitor în care locuiau Eileen și sora ei. „Mă bucur că am făcut-o – acesta a fost dormitorul nostru și am împărțit dormitorul, așa că a fost un fel de magie în acest fel”, a mai spus fosta proprietara a casei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: