Redactia.ro
Home » Tehnologie » Meta introduce un abonament plătit! Cum sunt afectați utilizatorii Facebook și Instagram

Meta introduce un abonament plătit! Cum sunt afectați utilizatorii Facebook și Instagram

Meta introduce un abonament plătit. Cum sunt afectați utilizatorii Facebook și Instagram

Meta vrea să introducă un abonament plătit. Iată cum sunt afectați utilizatorii Facebook și Instagram și despre ce sume e vorba. Ce a declarat Mark Zuckerberg, fondatorul Meta.

Meta introduce un abonament plătit. Cum sunt afectați utilizatorii Facebook și Instagram

Meta a anunțat că testează un nou serviciu de abonament care permite utilizatorilor Facebook și Instagram să plătească pentru a avea contul verificat. Meta Verified va fi disponibil pentru 11,99 dolari (aproximativ 55 de lei) pe lună pe web sau 14,99 dolari (aproximativ 70 de lei) pe lună pe sistemele de operare Apple și Android.

Mark Zuckerberg, fondatorul Meta, a declarat că testele vor începe în Noua Zeelandă și Australia, însă serviciul va fi lansat și în alte țări.

„Bună dimineața și vă anunț despre un nou produs: săptămâna aceasta începem să lansăm Meta Verified – un serviciu pe bază de abonament care vă permite să vă verificați contul cu un document de identitate guvernamental, să obțineți un cerc albastru, să beneficiați de protecție suplimentară împotriva conturilor care pretind că sunt dumneavoastră și să obțineți acces direct la asistență pentru clienți. Această nouă caracteristică are ca scop creșterea autenticității și a securității în toate serviciile noastre. Meta Verified pornește de la 11,99 $ / lună pe web sau 14,99 $ / lună pe iOS. Vom lansa în Australia și Noua Zeelandă săptămâna aceasta și în curând și în alte țări”, a transmis Mark Zuckerberg pe Facebook.
Meta Verified se adresează influencerilor și altor persoane care folosesc social media pentru afacerile lor, dar nu sunt figuri publice notabile. Personalitățile publice și alte persoane care au fost verificate anterior nu vor fi afectate de această schimbare, a precizat Meta.

Cum îți dai seama că ți s-a spart contul de Facebook. Ce pași să urmezi

Intră la secțiunea Setări, selectează apoi Confidențialitate, iar mai apoi, opțiunea Securitate și conectare, după care opțiunea Unde te-ai conectat. Odată ce ai dat click pe această ultimă opțiune, vei vedea că se deschide o listă cu toate dispozitivele utilizate pentru a te conecta pe Facebook. Bonus, scrie și ora, dar și data și numele dispozitivului respectiv folosit pentru logare, astfel încât să îți dai seama dacă ai fost tu sau nu.

Dacă observi un dispozitiv sau o dată pe care nu le recunoști, înseamnă că ai fost piratat. Cu alte cuvinte, contul tău de Facebook a fost spart.

Ce să faci în acest caz? Alege opțiunea Nu este vorba de tine?, ți se va deschide o fereastră mică unde vei da click pe butonul Securizează contul, iar Facebook te va direcționa către o pagină unde va trebui să te loghezi și îți vei securiza contul. Fă click pe Securizează contul, iar în final dă click pe butonul Începe. Vei găsi apoi un buton pe care scrie Deconectare de la toate dispozitivele. După ce îl apeși, toate sesiunile în care ai fost logat vor fi închise. Ține cont de faptul că va trebui să îți amintești bine parola când te vei conecta data viitoare, pentru că odată ce sesiunile au fost închise, parola dispare și ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: