Redactia.ro
Home » Monden » Metoda Adelei Popescu pentru a-și mări sânii. Vedeta a recunoscut în direct

Metoda Adelei Popescu pentru a-și mări sânii. Vedeta a recunoscut în direct

Metoda Adelei Popescu pentru a-și mări sânii

Metoda Adelei Popescu pentru a-și mări sânii a șocat toate doamnele și domnișoarele. Vedeta a recunoscut în direct ce truc folosea împreună cu prietenele ei pentru a avea sâni mai voluptoși. 

Metoda Adelei Popescu pentru sâni mai mari

Adela Popescu este una dintre cele mai sincere și mai relaxate vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta a recunoscut recent că folosea un truc pentru a stimula creșterea sânilor, nefiind înzestrată de la mama natură cu sâni voluptoși.

Este mamă a doi copii, dar acest lucru nu și-a pus deloc amprenta pe chipul și corpul ei, este la fel de gingașă și plăcută. Adela este printre puținele artiste din România care nu are silicoane, însă și-a dorit de multe ori sâni mai mari, iar metoda Adelei Popescu pentru a-și mări sânii a uimit pe toată lumea.

Potrivit spynews.ro, artista a povestit în direct la TV că împreună cu prietenele ei, pe vremea când era elevă de liceu, au apelat de nenumărate ori la un leac băbesc, în speranța că își vor schimba înfățișarea. Metoda Adelei Popescu pentru a-și mări sânii este na veche și folosită de femei de-a lungul timpului de mulți ani.

”Eu și colegele mele apelam la tinctura de mărar, așa speram că ne vor crește sânii”, a spus, amuzată, Adela Popescu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Adela Popescu are o singură operație estetică

Prezentatoarea este de părere că orice vârstă trebuie arătată și orice rid își are farmecul său. Vedeta susține că, înafară de operția la nas, din motive medicale, nu a mai apelat absolut deloc la ajutorul medicului estetician.

Are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț iubitor, iar singurul lucru ar mai fi să se iubească pe ea, iar ea a spus-o în nenumărate rânduri că o face, și din acest motiv nu va recurge la îmbunătățiri și va lasă timpul să-și pună amprenta asupra ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: