Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, nemachiată. Reacția incredibilă a fanilor

Adela Popescu, nemachiată. Reacția incredibilă a fanilor

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu, nemachiată

Adela Popescu și-a surprins fanii, după ce s-a filmat nemachiată. Aceasta s-a filmat în primele ore ale dimineții, exact așa cum este ea în timpul liber, fără strop de machiaj, cu un ten absolut impecabil.

Adela Popescu, nemachiată. Reacția incredibilă a fanilor

Adela Popescu a împlinit în urmă cu câteva zile vârsta de 34 de ani. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea se poate lăuda cu un ten impecabil. Aceasta și-a uimit fanii, după ce a postat un story pe Instagram. Adela s-a filmat în primele ore ale dimineții așa cum este ea în timpul liber, fără pic de machiaj. Zâmbitoare, ca întotdeauna, Adela s-a simțit foarte bine în pielea ei că le-a arătat fanilor săi cum arată ea într-o dimineață din viața ei.

Dacă vă întrebați de ce am atâta timp de vorbă și e așa de liniște, copiii sunt la mamaie și la tataie, Radu a plecat să alerge, iar eu nu știu, mă chinui spre a lua o decizie: să citesc sau să mă uit la un serial? Gata, am hotărât, mă uit la un serial. Simplu”, a spus vedeta pe Instagram.

Adela Popescu, nemachiată

Mesaj emoționant pentru Adela Popescu

Adela Popescu a fost sărbătorită de colegii ei de la ProTv, și mai ales de Cove. Vedeta le-a mulțumit tuturor celor care au felicitat-o, i-au făcut cadouri sau care i-au trimis mesaje frumoase.

Prietena sa din copilărie, Adelina Chivu i-a transmis Adelei un mesaj emoționant. Soția fostului fotbalist a intrat în direct în timpul emisiunii, și a făcut câteva mărturisiri inedite despre relația lor de prietenie. „Ea este mai mică decât mine, dar e mai matură, e orgolioasă. Este persoana care a rezolvat orice problemă din orice perioadă de criză într-o relație. O cunosc de 15 ani, ne-am dat multe sfaturi”, a spus Adelina.

Mai mult, vedeta a primit și un mesaj inedit din partea soțului său, Radu Vâlcan. Actorul a postat un mesaj pe Instagram alături de o fotografie în care cei doi se sărutau. „Iubire, ce să mai zic… În afară de faptul că fără tine n-aș fi eu, te iubesc și te și ador! La mulți ani, dragostea mea și la copii! ?❤️?”, a scris Radu pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: