Redactia.ro
Home » Homepage » Mihaela a avut parte de un sfârșit cumplit la doar 24 de ani. Tânăra s-a aruncat de la etajul 15: „Am supărat mulți oameni!”

Mihaela a avut parte de un sfârșit cumplit la doar 24 de ani. Tânăra s-a aruncat de la etajul 15: „Am supărat mulți oameni!”

GALERIE FOTO (2) Mihaela s-a aruncat de la etajul 15.

O tragedie a zguduit comunitatea din Chișinău, după ce o tânără de numai 24 de ani și-a luat viața aruncându-se de la etajul 15 al unui bloc. Evenimentul a avut loc ieri, iar impactul a fost unul devastator nu doar pentru familia îndurerată, ci și pentru întreaga comunitate online unde tânăra a lăsat un mesaj de adio care a emoționat profund.

Mihaela, pe numele său, a lăsat un mesaj tulburător pe pagina sa de Facebook înainte de a face gestul fatal. Mesajul său de adio a fost unul plin de regret și scuze față de cei dragi și societate: „Să mă iertați pentru tot, toate. Nu am fost perfectă deloc, am supărat mulți oameni chiar pe care au ținut la mine cu adevărat sau poate și m-au iubit! Îmi cer iertare de la toți oamenii care m-au ajutat mă rog de mă iertați. Pentru că am devenit un parazit al societății cheltui bani și nimic nu fac. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare. Vă rog mult nu învinuiți pe nimeni, eu sunt vinovată pentru psihica mea. Mă doare tot.”

Mesajul lăsat de Mihaela înainte de a muri.
Sursa foto – Facebook | Mesajul lăsat de Mihaela înainte de a muri.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

În urma acestui incident, autoritățile au demarat imediat o investigație pentru a determina circumstanțele exacte ale tragediei. Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, a declarat pentru unimedia.info: „În cadrul documentării s-a stabilit identitatea tinerei, aceasta s-a dovedit a fi în vârstă de 24 de ani. S-a aruncat în gol de la etajul 15 al blocului, iar la examinarea de către medicul legist urme de violență nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest”.

Consilierea psihologică este importantă pentru oameni

Evenimentul a stârnit o amplă discuție despre importanța sănătății mintale și necesitatea accesului la servicii de consiliere psihologică, mai ales în rândul tinerilor. Comunitatea online și-a exprimat profundul regret și compasiunea față de familia îndoliată și a reiterat necesitatea de a acorda mai multă atenție semnelor de suferință psihică.

Tragedia tinerei Mihaela rămâne o mărturie dureroasă a luptei nevăzute pe care mulți tineri o duc în tăcere, și un apel către toți cei care pot oferi sprijin și înțelegere în astfel de momente cruciale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: