Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Bilic, secretul despre dieta cu brânză de vaci. Ce a dezvăluit

Mihaela Bilic, secretul despre dieta cu brânză de vaci. Ce a dezvăluit

Mihaela Bilic, cunoscută nutriționistă și medic, a adus în discuție pe platforma sa online un aliment care poate juca un rol benefic în procesul de slăbire. Ea a evidențiat proprietățile nutriționale ale acestui aliment și a oferit sfaturi cu privire la modul în care poate fi inclus în dieta noastră, pentru a ne ajuta să pierdem kilogramele nedorite.

Brânza proaspătă de vaci: un aliment ușor de digerat

Mihaela Bilic a pus în prim-plan brânza proaspătă de vaci ca un aliment cu beneficii notabile în lupta cu excesul de greutate. Această brânză este cunoscută pentru faptul că este ușor de digerat și oferă o gamă bogată de nutrienți.

Nutriționista a menționat un studiu realizat de cercetători britanici care susține că lactatele cu zer pot fi de mare ajutor în curele de slăbire. Acest studiu a pus în evidență avantajele consumului de brânză proaspătă de vaci, mai ales atunci când este combinată cu legume variate.

„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit”, a spus Mihaela Bilic.

Recomandarea pentru slăbire rapidă

Mihaela Bilic a dat sfaturi concrete pentru cei care doresc să slăbească rapid. Ea recomandă includerea brânzei proaspete de vaci în mesele principale, alături de legume de diferite tipuri. Această combinație poate susține procesul de slăbire și poate contribui la menținerea unei diete sănătoase.

„Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (iaurt, lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe două grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte”, a completat Mihaela Bilic.

Brânza proaspătă de vaci se dovedește a fi un aliment valoros în efortul de a pierde în greutate. Proprietățile sale nutriționale și ușurința cu care poate fi integrată în diverse rețete o fac o opțiune sănătoasă pentru cei care își doresc un sprijin în lupta cu kilogramele nedorite. Sfaturile oferite de Mihaela Bilic ne îndeamnă să o includem în dieta noastră, în special în combinație cu legumele, pentru a obține rezultate notabile în procesul de slăbire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: