Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca niciodată. De ce și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare

Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca niciodată. De ce și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare

GALERIE FOTO (3)Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca niciodată.

Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca niciodată. A ales să nască în străinătate, iar într-un final a luat decizia de a părăsi România. Mihaela Rădulescu și-a luat copilul și au plecat în străinătate pentru a avea un trai decent. Recent, vedeta tv a dezvăluit că l-a dus pe Ayan la o clinică de dezintoxicare. Care a fost, de fapt, motivul?

Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca niciodată. De ce și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare

Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca niciodată. Invitată în podcast-ul moderat de Amalia Enache, Mihaela Rădulescu a răspuns la cele mai inedite întrebări. Vedeta tv a vorbit despre viața și cariera sa, dar și despre relația specială pe care o are cu Ayan, fiul său de 17 ani.

Prezentatoarea tv le-a oferit și câteva sfaturi mamelor. Mihaela a mărturisit că a preferat să nu fie o mamă strică și să-i ofere fiului său libertatea de a experimenta. Jurata de la Masked Singer a declarat că se înțelege perfect cu fiul său, iar această relație s-a construit treptat. Aceasta a povestit și un moment dur care avea să-l marcheze pe fiul ei. Când Ayan avea 14 ani, mama sa l-a dus la un centru de dezintoxicare ca să vadă cum se comportă oamenii afectați de droguri și cât de periculoase sunt.

Cei doi au mers în pavilionul persoanelor aflate în sevraj, menționând că acest lucru l-a ajutat foarte mult pe fiul ei. „Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj.Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, despre bărbații din viața sa

În același interviu, Mihaela a vorbit și despre bărbații din viața sa, dar și ce relație a avut Ayan cu fiecare în parte. Vedeta a declarat că după divorțul de Elan Schwartzenberg, nu a adus niciun alt bărbat în casă. Până nu era sigură că acel bărbat va fi cel care va rămâne lângă ea mult timp, Mihaela a preferat să nu aducă un alt bărbat în casa ei. „N-am adus niciodată un bărbat în casă în afară de tatăl lui. N-am vrut să vadă niciodată o altă figură masculină în afară de tatăl lui. Nici măcar Felix când a apărut în casa mea n-a văzut copilul sau casa decât după doi ani. L-am prezentat apoi ca pe un prieten. Cred foarte mult în lucrurile astea”, a mai spus vedeta.

Fosta gazdă a emisiunii „Ferma” și-a dorit ca Ayan să aibă o copilărie decentă, așa că a decis să-l crească departe de România. Imediat după divorțul de soțul ei, Mihaela și Ayan au plecat departe de țara natală. „Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul.Copilul meu trebuia să înceapă grădinița, eu trebuia să merg după el. Nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei, de dimineața până seara., a declarat Mihaela Rădulescu în podcastul „Inima la Vedere”.

Etichete: