Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Runceanu ar fi împlinit 67 de ani. Ce s-a ales de ucigașul artistei

Mihaela Runceanu ar fi împlinit 67 de ani. Ce s-a ales de ucigașul artistei

GALERIE FOTO (6) Mihaela Runceanu ar fi împlinit 67 de ani

Mihaela Runceanu ar fi împlinit 67 de ani. Regretata artistă a fost ucisă în 1989 de un bărbat pe care îl cunoștea. Pe 4 mai, Mihaela Runceanu ar fi împlinit 67 de ani. Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a ucis-o pe artistă.

Mihaela Runceanu ar fi împlinit 67 de ani. Ce s-a ales de ucigașul artistei

Mihaela Runceanu a fost una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. La mai bine de 32 de ani de la moartea acesteia, oamenii continuă să îi asculte piesele care au devenit hit-uri de-a lungul anilor. Mihaela Runceanu a fost ucisă în 1989, de Cosmin Ștefănescu, un bărbat în care artista avea mare încredere. În noaptea de 31 octombrie și 1 noiembrie, destinul artistei avea să fie curmat brusc de Daniel Cosmin Ștefănescu.

Bărbatul a strâns-o de gât cu un cablu, după care a stropit-o cu benzină și i-a dat foc, în garsoniera artistei. Colega de apartament a Mihaelei Runceanu a găsit-o moartă în baie și a alertat autoritățile. În timp ce vorbea cu mama ei la telefon, cineva a bătut la ușa ei, iar artista a închis apelul. Cel care a vizitat-o era Cosmin Ștefănescu. Cei doi se cunoșteau, el fiind cel care o aproviziona cu casete video. Acesta i-a cerut artistei să îl lase să înnopteze la ea, dar planul se pare că era cu totul altul.

Bărbatul știa că Mihaela Runceanu avea o mică avere și voia să o jefuiască. În timp ce se uita la un film, artista a adormit, iar Cosmin Ștefănescu a început să fure lucrurile de valoare pe care aceasta le avea. Zgomotul a trezit-o și când și-a dat seama că a fost prins, bărbatul a strangulat-o. Când a văzut că încă mișca, acesta a înfășurat în jurul gâtului artistei și a făcut un nod, după care a luat canistră de benzină de pe balcon și a turnat-o pe Mihaela Runceanu. Ulterior, acesta i-a dat foc și a fugit din apartament, potrivit Libertatea.ro.

Ce s-a întâmplat cu criminalul Mihaelei Runceanu

Daniel Ștefănescu a fost prins după 36 de ore la de crimă. Cu toate că a fost condamant la 25 de ani de închisoare pentru omor, acesta a săvărșit o parte din pedeapsa, fiind eliberat în 2006. Pentru că nu a reușit să își găsească de muncă în București, acesta s-a retras la casa părintească. Ulterior, câțiva prieteni l-au ajutat și a plecat în Anglia, acolo unde și-a refăcut viața.

Ucigasul cantaretei Mihaela Runceanu

Mihaela Rundeanu era originară din Buzău și a studiat Liceul de Muzică și Arte Plastice. Cântăreața a fost admisă la Conservatorul de Muzică Ciprian Porumbescu. A fost colegă de cameră cu Angela Ciochină, o altă mare artistă a României care a murit. În 1975 a debutat la radio, urmând ca doar câteva luni mai târziu, în 1976 să treacă cu 10 prima etapă a concursului de talente Steaua fără nume. Dintre piesele cu care Mihaela Runceanu a reușit să cucerească întreg publicul se numără De-ar fi să vii (1986), Iartă! (1987), Nu ştiu nici eu (1986) și Să fim copii (1987).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: