Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Mitoşeru, supărat pe Dumnezeu, în urma accidentului dramatic de maşină: „De ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină?”

Mihai Mitoşeru, supărat pe Dumnezeu, în urma accidentului dramatic de maşină: „De ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină?”

Mihai Mitoşeru, prezentatorul de la Kanal D, a găsit puterea să vorbească despre drama ce i-a marcat toată viaţă, accidentul de maşină din urmă cu 23 de ani. Iubita de la acea vreme a actorului a murit, în timp ce el a supravieţuit episodului negru.

La acel moment, Mitoşeru a slăbit 20 de kilograme, s-a supărat pe Dumnezeu din cauza pierderii imense și chiar simțea că nu mai avea motive să trăiască.

L-au ajutat Mircea Badea şi Teo

Actorul a trecut cu greu, mai ales din punct de vedere psihologic, peste pierderea iubitei sale. Mihai Mitoşeru a trăit mult timp cu frustrarea că n-a murit şi el în accident, crezând că aşa ar fi fost corect.

Da, m-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață. M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină.

Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc.

Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu. Acum mi-am dat seama ce au făcut prietenii mei pentru mine atunci. Mă scotea în oraș Mircea Badea cu forța, Teo Trandafir mă suna să mă întrebe ce am nevoie”, a declarat Mitoşeru.

Mitoşeru a mers la psihiatru

Omul de televiziune a mărturisit că a mers chiar la psiholog, pentru a depăşi trauma.

Este important să mergi la psihiatru să îți prescrie pastile dacă ești într-o situație mai delicată, cum eram eu în acele momente. Trecând peste perioada delicată, am mers la psihoterapeut. Mie mi-a prins bine.

Fiecare om trece prin întâmplări care lasă urme și este bine să vorbești despre ele, să le înțelegi, să le accepți. M-a ajutat și duhovnicul meu, care îmi este prieten, părintele Cărămizaru de la Biserica Sf. Gheorghe Nou. Eu cred în Dumnezeu, mama la 80 de ani a suferit o operație pe creier și acum e bine, eu sunt bine.

Sunt unul dintre cei mai norocoși bărbați din lume. Am avut două relații, de 10, respectiv 14 ani, atât de frumoase. Nu știu câți au avut parte de așa ceva în viață„, a mai zis actorul de 46 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: