Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022. Artistul nu se va afla printre participanți

Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022. Artistul nu se va afla printre participanți

Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022

Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022. Artistul a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că nu va mai participa la Eurovision 2022. Mulți dintre fanii săi se așteptau să îl vadă pe Mihai Trăistariu urcând din nou pe scena Eurovision. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022. Artistul nu se va afla printre participanți

Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022. Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Artistul a participat în 2006 la Eurovision și a ieșit pe locul 4. Recent, Mihai a anunțat că nu va participa la Eurovision 2022 din cauza unor nemulțumiri. Acesta susține că nu este împăcat cu ceea ce s-ar întâmpla în spatele concursului, motiv pentru care a decis să nu mai participe, chiar dacă a avut mai multe variante de melodii. Mihai Trăistariu simte că nu ar lua niciun premiu cu ele. Eurovision Song Contest 2022 se va desfășura în Italia, la Torino, iar semifinalele vor avea loc pe 10 și 12 mai. Marea finală va avea loc pe 14 mai 2022, iar înainte de asta are loc Selecția Națională. Spre surprinderea multora, Mihai Trăistariu nu se va afla în rânduul participanților.

Artistul consideră că nu a reușit să găsească o piesă suficient de bună pentru a câștiga cu ea. De asemenea, Mihai a povestit că s-ar fi certat și cu Dan Manoliu, șeful delegației. „Nu am reușit să găsesc o piesă bună în două săptămâni. Este greșit cum procedează TVR! M-am și ciondănit cu Dan Manoliu, care e șeful delegației, nu și anul acesta, care a zis că am timp un an și nu trebuie să fac piesa în două săptămâni.

Și am zis că da, dar anul trecut au trimis-o pe Roxen direct, iar noi degeaba ne făceam piese. Și atunci, artiștii nu s-au preocupat de Eurovision, nici eu. Și m-am trezit în postura de absent. Nu am găsit piesa AIA, deci din acest motiv absentez‘, a declarat Mihai Trăistariu pentru cancan.ro.

Mihai Trăistariu nu va mai participa la Eurovision

Mihai Trăistariu a recunoscut că s-a uitat pe lista de părticipanți, fiind de părere că nicio piesă nu este strălucită și este sigur că nu va câștiga nici măcar o melodie. „Legat de listă, m-am uitat și eu că sunt fan și cunosc tot ce e pe acolo. N-au apărut piesele, am auzit doar vreo 10. Totul ține de piesă, așa că nu ține de câte vizualizări ai pe YouTube. Ține de prestația ta live din concurs. Din ce am ascultat, nu e nimic care să poată să câștige. Niciuna nu răsare!’, a mai spus Mihai Trăistariu.

Jurații ediției din acest an sunt Alexandra Ungureanu, Cristian Faur, Adrian Romcescu și Ozana Barabancea. Acestia au decis ca piesele să intre în Selecția Națională. Piesele care au reușit să treacă de preselecții vor intra în prima etapă a semifinalei, iar atunci juriul și telespectatorii vor califica 20 de melodii în următoarea etapă. Mihai Trăistariu a făcut senzație la Eurovision 2006 cu melodia „Tornero”. După concurs, melodia compusă de Eduard Cârcotă a fost difuzată în peste 30 de țări din Europa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: