Redactia.ro
Home » Homepage » Mihăiță Gabriel a avut parte de un destin crunt la doar 37 de ani. Tânărul și-a pierdut viața într-un accident rutier grav

Mihăiță Gabriel a avut parte de un destin crunt la doar 37 de ani. Tânărul și-a pierdut viața într-un accident rutier grav

GALERIE FOTO (2) Mihăiță Gabriel a murit într-un tragic accident rutier.

Comunitatea din Gogoșari, județul Giurgiu, se confruntă cu o tragedie imensă în urma unui accident rutier grav care a avut loc, pe DJ 504 A, în apropierea localității. Tragicul eveniment a dus la decesul lui Mihăiţă Gabriel Chiru, un bărbat în vârstă de 37 de ani, iubit soț și tată, lăsând în urmă o familie îndurerată și o comunitate întreagă în stare de șoc.

Cum a avut loc tragedia

Accidentul, în care a fost implicat un singur autoturism găsit răsturnat în afara părții carosabile, a necesitat intervenția rapidă a echipajelor de pompieri din cadrul Detașamentului Giurgiu, care au sosit la locul incidentului cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și două SAJ, precum și echipaje de poliție.

Cei trei bărbați prezenți în mașină, cu vârste de 27, 31 și 37 de ani, au fost preluați de echipaje medicale și transportați la spital pentru îngrijiri. Din nefericire, Mihăiţă Gabriel Chiru, conducătorul autoturismului, nu a supraviețuit, decedând la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Mihăiță Gabriel a lăsat în urma sa o familie îndoliată.
Sursa foto – Facebook | Mihăiță Gabriel a lăsat în urma sa o familie îndoliată.

Anunțul decesului său a fost făcut cu profundă tristețe de către familia îndurerată, care își exprimă durerea într-un mesaj emoționant, rememorând dragostea și calitatea sa ca soț și tată. Soția și fiul său, Gina și Luca, împreună cu restul familiei, se confruntă acum cu o pierdere imensă, care lasă un gol în sufletele lor și ale tuturor celor care l-au cunoscut.

„M-ai distrus, puiul meu!”, a transmis soția îndurerată în mediul online. Mesajele de condoleanțe curg neîncetat în memoria tânărului de 37 de ani.

Tânărul va fi condus pe ultimul drum, vineri 29 martie 2024

Slujba de înmormântare a lui Mihăiţă Gabriel Chiru va avea loc vineri, 29 martie, la Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Gogoșari, unde va fi condus pe ultimul său drum la cimitirul din localitate. Comunitatea se adună pentru a-și exprima condoleanțele și pentru a-l omagia pe cel pe care l-au pierdut atât de prematur.

Autoritățile au demarat o investigație pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului, iar pompierii au luat măsuri de prevenire a incendiilor la fața locului prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Acest tragic incident reamintește tuturor despre fragilitatea vieții și necesitatea precauției constante în trafic. Comunitatea din Gogoșari și toți cei afectați de această pierdere sunt în gândurile noastre în aceste momente de durere profundă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: