Redactia.ro
Home » Monden » Mikaela Albu, cel mai bun copil influencer. Ce spune Iulia Albu despre aparițiile fiicei sale

Mikaela Albu, cel mai bun copil influencer. Ce spune Iulia Albu despre aparițiile fiicei sale

Mikaela Albu pare să îi calce pe urme mamei sale. Fata Iuliei Albu nu a moștenit doar frumusețea, ci și talentul mamei sale și iubirea fanilor. 

 

”Mă bate oricând la capitolul content”

Mikaela Albu, fata creatoarei de modă Iulia Albu, face furori pe Instagram. Fetița în vârstă de 11 ani este considerat cel mai ”hot” copil influencer. Micuța a reușit să adune peste 10.000 de urmăritori în doar câteva zile pe contul personal de Instagram. În acest moment, tânărul influencer are aproximativ 20.000 de urmăritori pe contul personal de Instagram.

Iulia Albu pare foarte mândră de fetița ei și nu ezită să arate acest lucru. Iulia și fostul ei soț, Mihai Albu, au ținut-o pe micuță departe de ochii lumii, o bună perioadă de timp. Însă, frumoasa fiică a Iuliei Albu i-a călcat pe urme mamei sale și nu a putut sta departe de lumina reflectoarelor. Fetița cu ochii albaștri seamănă izbitor de bine cu mama ei. Micuța și-a dorit cont de Instagram la vârsta de 11 ani, iar mama sa a decis să îi facă pe plac.

Imaginile pe care micuța le postează sunt spectaculoase și creează deliciul internauților. Iulia Albu a povestit, în cadrul unui interviu pentru ciao.ro, cum a decis să o lase pe micuță să aibă propriul cont de Instagram.

Celebra creatoare de modă a recunsocut că a preferat să nu își pozeze copilul din prima și să nu îl expună. ,,Cred că pur și simplu nu sunt una dintre acele mame care simt nevoia să își pozeze copilul în prima zi după naștere, și am preferat să evit subiecte care i-ar fi furat din inocența copilăriei. Nu am nicio nevoie să vorbesc despre mucii copilului meu, nici cum arată imediat după ce am născut-o sau ce scutece a folosit când era mică”,  a spus frumoasa creatoare de modă.

 

Promisiunea pe care Iulia Albu i-a făcut-o micuței

Cât despre alegerea de a-i face cont de Instagram micuței Mikaela, Iulia Albu a mărturisit că i-a îndeplinit promisiunea pe care i-a făcut-o în urmă cu ceva timp.

,,La 9 ani i-am făcut o promisiune și anume că la 11 ani va avea și ea, că toți colegii ei de clasă, un cont de Instagram. Mikaela este un copil că toți copiii: frumos, curios, și care, din fericire, a primit o educație care să îi cultive aceste calități”, a mărturisit Iulia.

Însă, Iulia Albu a recunoscut că nu cea mică își administrează contul de Instagram. Însă, în ceea ce privește fotografiile, Iulia a mărturisit că cea mică se ocupă.

,,Toate postările care apar pe acesta sunt construite după ideile sale”,a adăugat faimosul designer.

Mikaela Albu,  ,,vânată” pentru colaborări

Cel mai nou influencer din online, Mikaela Albu, este căutată de branduri pentru colaborări. Frumoasa fată a Iuliei Albu a venit cu ideea promovării anumitor branduri.

,,Zilele trecute, de exemplu, îmi spunea că a citit pe internet că în România nu toți copiii se spală pe dinți în fiecare zi. Tocmai cu o zi înainte primisem o propunere de colaborare pentru un brand de igiena orală. Am întrebat-o ce părere are despre a promova o periuță de dinți, iar răspunsul ei  a venit prompt: “Dacă este aceeași marcă cu periuța pe care o am acum, de ce nu?” Acesta a fost momentul în care mi-am dat seama că i-am insuflat valorile corecte’‘, a mai declarat Iulia Albu.

]ntrebat[ despre alegerea de a promova anumite branduri, Iulia Albu a preferat să spună că, momentan, micuța Mikaela se ocupă de construirea brandului personal.

Mai mult, deciziile sunt luate împreună. Iulia Albu este extrem de mândră de fetița ei cu fostul soț, Mihai Albu.

,,Este totuși îmbucurător și nu este nimic ce mi-aș fi dorit pentru ea decât să fie o variantă a mea mult îmbunătățită”, a mai spus designerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: