Redactia.ro
Home » Sport » Mike Tyson nu se lasă! Fostul campion al greilor și-a anunțat revenirea în ring

Mike Tyson nu se lasă! Fostul campion al greilor și-a anunțat revenirea în ring

Mike Tyson, box

Mike Tyson a anunțat în urmă cu ceva vreme că va reveni în ring, deși are 54 de ani. Nimeni nu a crezut, dar fostul campion al greilor nu a glumit.

Puțini au fost cei care au crezut că Tyson va urca din nou în ring. Cel supranumit „cel mai rău om al planetei”, a făcut însă anunțul. Va boxa din nou pe 12 septembrie, iar adversarul va fi celebrul Roy Jones Junior (51 ani). Meciul va fi demonstrativ și va avea 8 runde.

„Toată lumea care mă cunoaște știe că eu nu știu să ridic piciorul de pe accelerație. Eu știu doar un singur mod de a lupta și asta e”, a spus Tyson, potrivit publicației TMZ.

În ultima perioadă, Tyson a slăbit și se antrenează constant. Fostul campion al greilor a anunțat deja că toți banii adunați în cadrul evenimentului vor fi donați în scopuri caritabile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Visit MyYellowShirt.com to buy your official @tysonranchofficial training gear and help support a good cause. @smartcups @miketysoncares

O postare distribuită de Mike Tyson (@miketyson) pe

Cine este adversarul lui Mike Tyson

Roy Jones Junior, în vârstă de 51 de ani a fost campion la 4 categorii, mijlocie, supermijlocie, semigrea și grea. Pugilistul a fost cunoscut pentru tehnica sa și viteză. A luptat ultima dată în 2018 cu Scott Sigmon, pe care l-a învins. Roy Jones Junior are în palmares 66 de victorii, 47 prin KO și 9 înfrângeri.

„Dacă nu ‘ucide’ repede, are probleme cu brațele. Dacă nu rezolvă repede, pielea lui îmi aparține. Știu ce înseamnă 8 runde, el o fi uitat. M-ați auzit?”, a declarat Roy Jones.

Meciul așteptat de milioane de fani va fi transmis pe o platforma online, Triller.

Tyson s-a retras în 2005

„Iron” Mike a boxat ultima dată în 2005. Atunci a pierdut mecul cu Kevin McBride și a decis să se retragă. Tyson a fost campion mondial necontestat și deține recordul pentru cel mai tânăr boxer (20 de ani), care a câștigat un titlu la categoria de greutate supergrea. A câștigat primele 19 lupte profesioniste prin knockout, 12 dintre ele în prima rundă. În 1986 a luat titlul WBC, după ce l-a învins pe Trevor Berbick în două runde. Apoi a câștigat și titlurile WBA și IBF, un an mai târziu. Tyson a fost primul boxer de la categoria supergrea, care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul de la categoria supergrea care le-a unificat succesiv. Pugilistul a devenit campion liniar în 1988 când a câștigat în 91 de secunde. Prima înfrângere din carieră a avut loc pe 11 februarie 1990, în fața lui Buster Douglas la Tokyo. A fost un adevărat șoc pentru „cel mai temut om al planetei”. „Iron” Mike are în palmares 50 de victorii, 44 prin KO și 6 înfrângeri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: