Redactia.ro
Home » Știri » Milk Crate Challenge, provocarea care i-a terifiat pe medici: ”Riscați să rămâneți paralizați”

Milk Crate Challenge, provocarea care i-a terifiat pe medici: ”Riscați să rămâneți paralizați”

Milk Crate Challenge, provocarea care i-a terifiat pe medici: ”Riscați să rămâneți paralizați”

Medicii sunt terifiați de o nouă provocarea apărută în mediul online. ”Milk Crate Challenge” este jocul care pune viața multor tineri în pericol. 

Milk Crate Challenge, provocarea care i-a terifiat pe medici: ”Riscați să rămâneți paralizați”

Milk Crate Challenge este o nouă provocare apărută în mediul online. Jocul s-a viralizat destul de repede și constă în escaladarea unei piramide de lăzi din plastic, lucru ce necesită un echilibru perfect. În caz contrar, jocul pe care medicii îl cataloghează a fi unul ”prostesc” le poate provoca participanților răni destul de grave sau chiar paralizii.

După ce mai multe imagini cu tineri accidentați în urma jocului au apăru pe internet, medicii au tras un smenal de alarmă în privința acestei provocări care poate fi fatală pentru viața unui om. Oricând cei care o pun în practică pot paraliza sau se pot confrunta cu grave hemoragii la nivelul capului.


”În cazul în care „cădeţi pe lăzi, puteţi să vă răniţi la spate şi să rămâneţi paralizaţi. Sau riscaţi să vă loviţi la cap şi să faceți hemoragie”, a avertizat Chad Cannon, medic specialist în intervenţii de urgenţă la Universitatea din Kansas”, informează Antena 3.


Mai mult decât atât, reprezentanții medicali din SUA spun că această provocare de tip cascadorie agravează și mai mult situația spitalelor, care deja este una precară din cauza multelor cazuri de infecție cu noul coronavirus.

”Spitalizările COVID-19 fiind în creştere în toată ţara, vă rugăm să consultaţi spitalul local pentru a vă asigura că există un pat disponibil pentru dumneavoastră înainte de a vă lansa în #milkcratechallenge”, au scris ei pe Twitter.

Milk Crate Challenge a atras atenția și vedetelor de la Hollywood

George Takei, cunoscut pentru rolul Hikaru Sulu din serialul „Star Trek”, i-a ironizat pe cei care acceptă să riște fracturi ale coloanei sau răni grave la cap dar nu vor să se imunizeze anti-COVID.

”Acceptaţi provocarea Milk Crate Challenge, dar nu vreţi să vă vaccinaţi. Înţeleg”, a scris pe Twitter actorul american.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: