Redactia.ro
Home » Home » Ministrul Afacerilor Externe, mesaj emoționant după vaccinare. Bogdan Aurescu și-a pierdut mama în urmă cu o lună

Ministrul Afacerilor Externe, mesaj emoționant după vaccinare. Bogdan Aurescu și-a pierdut mama în urmă cu o lună

Ministrul Afacerilor Externe, mesaj emoționant după vaccinare. Miercuri dimineață, miniștrii guvernului Cîțu s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Printre ei s-a numărat și Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe care a a făcut o declarație emoționantă, după ce și-a pierdut mama în urmă cu o lună.

Ministrul Afacerilor Externe, mesaj emoționant după vaccinare. Bogdan Aurescu și-a pierdut mama în urmă cu o lună

Ministrul Afacerilor Externe, mesaj emoționant după vaccinare. După ce prim-ministrul Florin Cîțu s-a vaccinar sâmbătă, 16 ianuarie, miercuri dimineață, miniștrii noului Guvern i-au urmat exemplul. Alături de ei a fost și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu care a făcut o declarație emoționantă după ce a făcut vaccinul anti-COVID19. Conform acestuia, în luna decembrie, mama sa s-a stins din viață. Mai mult, Aurescu a precizat că a învățat de la aceasta ce înseamnă bacteriile și virusurile, dar mai ales, cât de benefice sunt vaccinurile. „Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID, ci din cauza altei afecțiuni. În toată viața ei profesională, mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase și am învățat de la ea și de la cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației”, a arătat Bogdan Aurescu.

Ministrul Afacerilor Externe a menționat că  a suferit foarte mult din cauza pierderii mamei sale, dar cel mai mult regretă faptul că nu a apucat să o îmbrățișeze. „Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit în tot anul care a trecut și înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut s-o îmbrățișez și s-o sărut”, a mărturisit ministrul. Astfel, ministrul le-a recomandat românilor să se vaccineze, pentru că numai așa ne putem îmbrățișa apropiații fără să îi îmbolnăvim. „De aceea, vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați. Pentru că în felul acesta, vă veți putea îmbrățișa și săruta fără grijă părinții și bunicii, în felul acesta vom fi cu toții sănătoși și vom putea să circulăm fără grijă peste graniță”, a transmis ministrul de externe.

Membrii Guvernului Cîțu, vaccinați împotriva coronavirusului

Miniștrii cabinetului Cîțu au mers împreună la Spitalul Militar Central din Capitală pentru a se vaccina împotriva coronavirusului. Primii imunizați artificial au fost vicepremierii Dan Barna și Kelemen Hunor, urmați de miniștrii Finanțelor și Internelor.  Ulterior, au primit doza de vaccin și ministrul Apărării, Nicolae Ciucă și ministrul Justiției, Stelian Ion. ”Probabil a fost cel mai puțin dureros vaccin pe care l-am făcut vreodată”, a declarat după imunizare Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

Și Raluca Turcan, ministrul Muncii a făcut prima doză de vaccin anti-COVID19 și a declarat că soluția ca toată lumea să scape de acest virus, este imunizarea.  Membrii Guvernului s-au imunizat la ora 10.00, iar sosirea acestora s-a realizat în grupe de câte patru persoane, la un interval de aproximativ 20 de minute. Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat la finalul săptămânii trecute, iar marți au fost imunizați impotriva coronavirusului președinții Senatului, Anca Drahu și Ludovic Orban.  A doua etapă a vaccinări anti-COVID19 a început vineri, 15 ianuarie, iar primul imunizat a fost chiar președintele României, Klaus Iohannis.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: