Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul de Interne anunță măsuri pe care le-a luat împreună cu Patriarhia Română. Când vor intra în vigoare

Ministrul de Interne anunță măsuri pe care le-a luat împreună cu Patriarhia Română. Când vor intra în vigoare

Noi masuri

Marcel Vela a precizat astăzi, 14 aprilie ca va transmite măsurile pe care le-a luat împreună cu Patrarhia Română, legate de sărbătorile de Paște. Totodată, ministrul susține că majoritatea românilor au respectat măsurile de prevenire a răspândirii cu coronavirus.

Măsurile luate de ministerul Afacerilor Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a declarat marți, în timp ce era la Azuga, județul Prahova, că în următoarele zile va fi dată o nouă ordonanță militară. Ministrul nu a precizat ce prevede ordonanța militară.

Tot ceea ce decidem, tot ceea ce anunţăm sunt consecinţe în urma unor analize pertinente făcute cu celeritate de către specialişti, mă refer la epidemiologi, la infecţionişti, la cei care analizează statistica, în funcţie de evoluţia bolii, de situaţia cazurilor înregistrare într-o zonă sau alta”, a spus Marcel Vela.

De asemenea, Vela a spus că majoritatea românilor au ținut cont de ordonanțele militare și au rămas în casă pentru a nu răspândi noul virus. Mai mult, acesta a precizat că România stă mult mai bine la capitolul răspândirii coronavirusului, spre deosebire de alte țări europene.

Raportat la populaţia României este un procent destul de mic de teribilişti, de oameni care nu au fost responsabili şi atunci eu pot să le spun oamenilor înainte de Sfintele Sărbători de Paşti că le mulţumesc pentru înţelegere, au dat dovadă de patriotism şi de responsabilitate”, a mai afirmat ministrul.

Ordonanața miltară nr.9

Mai mult, ministrul afacerilor Interne a subliniat faptul că fiecare cetățean român se luptă pentru sănătatea lui și a celor dragi.

Conform Ministrului de Interne, ordonanța militară nr.9 va fi legată de reglarea procedurilor pentru zona de sud, granița cu Bulgaria. Aceasta va aduce reglememtări legate de excepțiile de la rigurozitatea controlului, ceea ce s-a și întâmplat cu șoferii de camioane și navigatorii de pe vasele de mărfuri.

Marcel Vela a declarat că în funcție de decretul prezidențial, ordonanța elaborată va putea fi numită 1 sau 9.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: