Redactia.ro
Home » Monden » Minodora, gata de un SACRIFICIU imens. De ce a vrut să-şi vândă casa

Minodora, gata de un SACRIFICIU imens. De ce a vrut să-şi vândă casa

Minodora

Minodora a trecut prin clipe cumplite. O cumpănă dură a încercat familia sa. Mama artistei, grav bolnavă, a trecut printr-o operaţie de 6 ore. Până să iasă soarele şi pe strada cântăreţei, au fost momente de tristeţe.

Minodora a dezvăluit că ar fi făcut orice pentru ca mama ei să se pună pe picioare.

A vrut să-şi vândă casa

Înainte de Paşte, mama artistei a fost internată de urgență la spital, însă verdictul medicilor a fost unul îngrijorător, șansele de supraviețuire fiind minime. În cele din urmă însă, operația a fost un succes, iar acum mama artistei se recuperează după dificila intervenție.

Chiar dacă, iniţial, medicii îi oferiseră bătrânei doar 2% șanse la viață, iată că o minune s-a produs. „Mica”, așa cum o alintă Minodora pe mama ei, și-a revenit, ca printr-un miracol, însă artista nu uită momentele grele prin care a trecut întreaga ei familie, în acea perioadă.

Mama se recuperează, este înspre bine. Nouă ne-a revenit pofta de viață, mi-e în special. Eu sunt mai cu viață! Mulțumesc din suflet spitalului Municipal, clinicilor noi din Timișoara!

Acum poate țin eu cu bănățenii mei, dar bănățenii mei sunt de excepție! În cazurile de față, nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul! Costurile sunt ultima discuție pe care o iau în calcul. Nici nu se pune problema! La propriu îți vinzi casa și ai mai bun!

Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste ce-a fost…nu greu, foarte greu! Foarte greu la propriu! Grav, grav, grav… Șanse minime! Sunt o persoană atât de iubită de public, căruia îi mulțumesc din suflet!

Au contat foarte, foarte mult, enorm, toate mesajele de sănătate transmise mamei mele!”, a declarat Minodora.

Femeia, aproape de moarte

Mama Minodorei a fost operată după ce în urma unei semipareze, starea sa de sănătate s-a agravat brusc. Femeia a fost la un pas de moarte, după ce a făcut infarct la stomac și septicemie, nefiind tratată corespunzător.

„Am stabilit să o ducem la urgență la Timișoara. A intrat pe loc în operație. A făcut infarct la stomac. Este vorba de un cheag mai mare de sânge care se oprește undeva la un organ. Medicii ne-au spus că am venit un pic târziu.

Domnul doctor a stat în operație cu Mica în jur de șase ore. A ieșit din operație, ne-a spus că este susținută de aparate și că doar Dumnezeu va ști dacă mai are zile”, a mai zis Minodora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: