Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, de urgență la spital! Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman

Mioara Roman, de urgență la spital! Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman

GALERIE FOTO (5) Mioara Roman, de urgență la spital!

Mioara Roman, de urgență la spital! Anul nou nu prea a început bine pentru Oana Roman. Probleme se țin lanț de ea, aceasta fiind nevoită să meargă de urgență la spital cu mama ei. Vedeta le-a povestit fanilor săi pe rețelele de socializare prin ce calvar a trecut.

Mioara Roman, de urgență la spital! Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman

Mioara Roman, de urgență la spital! Oana Roman încearcă mereu să fie o persoană pozitivă și puternică atunci când situația eeste dificilă. Cu toate astea, vedeta este îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. În urmă cu puțin timp, fosta soție a lui Petre Roman a ajuns de urgență la spital! Oana le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că a mers la spital cu mama sa, pentru a o interna. Mai mult, fosta soție a lui Marius Elisei le-a spus acestora că are mare încredere în medicii de la clinica în care o va interna pe mam sa.

Fiica lui Petre Roman speră ca mama ei să-și revină cât mai repede, pentru a merge din nou acasă. ”Am adus-o pe mama să o internez. Sper să fie totul bine. Eu am mare încredere în doctorii de aici unde mi-au salvat și mie viața acum niște ani. De atunci avem abonament și toți ne tratăm. Sănătatea e un lucru de la care nu fac rabat”, le-a zis vedeta celor din mediul online. Pe tot parcursul așteptării, Oana a stat de vorbă cu mama ei și le-a povestit urmăritorilor săi subiectele pe care le-a abordat. Conform acesteia, Mioara Roman este de părere că trăim vremuri ciudate în comparație cu cele din tinerețea ei. ”Stau cu mama și așteptăm internarea. În 20 de minute mi-a făcut o lecție despre istoria civilizației. Mi-a explicat că lumea în care trăim și-a schimbat, citez ”paradigma”. E foarte supărată că nu percepe sensul acestei noi lumi și încotro ne îndreptăm. Concluzia ei: am trăit vremuri frumoase în tinerețe, voi parcă nu aveți parte de atâta frumos și trăiți vremuri ciudate”, a mai adăugat Oana Roman.

Deși starea de sănătatea a Mioarei Roman s-a îmbunătățit față de perioada cu care s-a confruntat în perioada sărbătorilor de iarnă, Oana susține că ar fi nevoie de mai multe investigații pentru a găsi o soluție rapidă.”O să o internez miercuri două zile ca să își facă investigațiile posibile, să vedem cum se va derula totul în continuare. A fost mai ok, mai stabilă de Crăciun.”, a declarat Oana Roman în urmă cu câteva zile.

Drama prin care trece Oana Roman

Oana Roman a divorțat în urmă cu puțin timp de Marius Elisei, iar acum aceasta este nevoită să învețe să trăiască din nou singură, având-o în grijă atât pe mama sa, cât și pe fiica sa. De multe ori, Oana a spus că mama ei are probleme de sănătate, iar într-un interviu acordat Andreei Mantea, vedeta și-a deschos sufletul și a povestit drama prin care trece. „Mama nu se bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă.Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână.E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă?”, a declarat Oana Roman, cu lacrimi în ochi. De asemenea, Oana a spus că tatăl ei o sună de multe ori, ba chiar a întrebat-o dacă vrea să vorbească cu Marius pentru a amplana situația dintre cei doi. Totodată, Oana Roman a declarat că mama sa are o boală degenerativă ce nu poate fi controlată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: