Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea a apărut în chiloți în timp ce Carmen Brumă dădea un interviu. Cum a reacționat aceasta

Mircea Badea a apărut în chiloți în timp ce Carmen Brumă dădea un interviu. Cum a reacționat aceasta

Mircea Badea a apărut în chiloți în timp ce Carmen Brumă dădea un interviu. Cum a reacționat aceasta

Mircea Badea a povestit un episod amuzant din timpul unei vacanțe pe care a avut cu iubita lui, Carmen Brumă. Aceasta nici măcar nu l-a băgat în seamă. 

Mircea Badea a apărut în chiloți în timp ce Carmen Brumă dădea un interviu. Cum a reacționat aceasta

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, iar toți știu faptul că realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, este un povestitor foarte bun. De curând, acesta a mărturisit că în timpul vacanței în Italia a avut parte de un moment jennat.

Acesta și-a surprins soția în timp ce dădea un interviu, fix atunci când el se întorcea de pe plajă. Chiar el a povestit momentul amuzant prin care a trecut. Totul s-a întâmplat la Veneția, în timpul unei vacanțe cu familia. Celebrul prezentator TV a stat mai mult pe plajă, așa că i-au rămas lui sarcinile de a strânge jucăriile. Le-a pus într-un sac și a luat-o, ușor, spre hotel. În maiou și slip. Atunci nu s-a gândit deloc că avea să intre, fără să-și dea seama, în recepția Festivalului de la Veneția. În momentul în care a apărut acolo a observat cum toată lumea era îmbrăcată la patru ace. A mărit pasul și a trecut pe lângă soția lui, care dădea un interviu.

”La un moment dat, m-am aflat, fără să știu, exact în timpul Festivalului de la Veneția, unde se ținea evenimentul. Habar nu aveam. M-am dus la plajă și am rămas eu să strâng jucăriile copiilor. Aveam un sac mare în care puneam lopățele, găletușe, etc. Am luat sacul, l-am pus pe umăr, eram în chiloți de baie, cu maieu și am intrat în recepția Festivalului de la Veneția. Ăia toți erau îmbrăcați pinguin, iar eu în chiloți cu sacul după mine.

Voiam să ajung la lifturi. Și, când mă uit, colega de apartament (n.r.- Carmen Brumă) dădea un interviu. Zic: What?! Ea se dusese în cameră, se îmbrăcase să mergem în oraș, dar eu întârziasem că strângeam lopățelele de pe plajă și a durat ceva. Când au văzut-o reporterii, au întrebat-o ce face, cum se simte la Veneția. Ea dădea interviu, iar eu am trecut absolut șocat, cu sacul. Prietene, nici nu s-a uitat. A fost pe sistemul: Doamne, cine o fi ăsta?!” Asta am pățit eu la Veneția”, a povestit Mircea Badea.

Mircea Badea a fost arestat în Anglia

Mircea Badea a fost arestat în Anglia. Soțul lui Carmen Brumă este cunoscut pentru opiniile sale tranșate care de nenumărate ori îi aduc critici puternice. Cu toate astea, Mircea Badea a surprins telespectatorii în emisiunea ‘În gura presei’.

Jurnalistul a povestit joi seara, cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu câțiva ani. Potrivit acestuia, a fost arestat de trupele de intervenție ale statului. Totul se pare că a avut loc din cauza unei erori, dar a fost de ajuns încât să aibă unele probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie.

”Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră”, povesteste Mircea Badea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: