Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea, reacție după controversele create de George Buhnici: „Suntem prea slabi în interior“

Mircea Badea, reacție după controversele create de George Buhnici: „Suntem prea slabi în interior“

George Buhnici a reușit să fie prezent pe buzele tuturor în ultimele zile după declarațiile făcute pentru emisiunea lui Dan Capatos, XNS de pe Antena Stars.

Mircea Badea a avut de transmis un mesaj tuturor persoanelor care s-au lăsate afectate de cuvinetele vloggerului. În timpul emisiunii sale, „În gura presei“, realizatorul Tv a vorbit despre sensibilitatea cu care ne confruntăm în aceste timpuri comparativ cu felul în care se comportau străbunicii noștri.

Generația care a trecut prin Al Doilea Război Mondial sigur nu e interesată dacă îi spui că n-are „pătrățele”.

Mircea Badea, reacție după controversele create de George Buhnici: „Suntem prea slabi în interior“

”Ce mi se pare important de spus? Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el.

Niște doamne au vorbit la televizor și erau afectate de ce a spus Buhnici. Acest lucru mi se pare greșit. Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el. Și pentru că nu pot fi schimbați cei care gândesc așa, ce rămâne de făcut? Să mă modelez pe mine. Cum să mă intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte.

Nu lăsa viața să-ți răpească mintea, indiferent prin ce treci. Treci peste! (…) De ce trebuie să fie cineva atins de ce zice Buhnici? (…) Suntem prea slabi în interior, ne pot răni atât de multe lucruri poate pentru că generațiile actuale nu au trecut prin nicio criză majoră.

De fapt, abia acum am trecut prin niște crize – pandemie, război la graniță, apocalipsă economică. Când vom trece prin toate crizele de genul, nu ne va mai interesa ce spune unul ca Buhnici. În prezent, oamenii sunt prea ușor de rănit. Generația care a trecut prin Al Doilea Război Mondial sigur nu e interesată dacă îi spui că n-are „pătrățele”.

Înțeleg și tema bullyingului. Să lupți eficient împotriva bullyingului este nu să-l faci pe X să nu mai zică un anumit lucru, ci pe celălalt să nu-i pese. Dacă eu decid că e ok așa cum sunt, de ce trebuie să mă afecteze ce zice unul ca Buhnici?!”, a declarat Mircea Badea în emisiunea În gura presei de la Antena 3.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: