Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu ar putea antrena în Elveția! Cu cine s-a întâlnit

Mircea Lucescu ar putea antrena în Elveția! Cu cine s-a întâlnit

Mircea Lucescu ar putea antrena în Elveția

Mircea Lucescu ar putea antrena în Elveția. Antrenorul român a avut o întrevedere cu patronul lui Sion, Christian Constantin. Acesta a confirmat faptul că cel mai probabil după Crăciun, Il Luce ar putea semna contractul.

Mircea Lucescu se pare că a decis să plece în Elveția. S-a spus că ar veni la Rapid. Apoi că a avut discuții cu o echipă din Ucraina, dar și cu Santos în Brazilia. Niciuna dintre acestea nu s-a concretizat însă. Acum este la un pas de a ajunge la Sion, iar patronul echipei Christian Constantin a confirmat informația.

„Sper ca pe 2 ianuarie, la reunirea echipei, Lucescu sa fie alaturi de noi”, a declarat patronul lui Sion.

Christian Constantin este un personaj foarte controversat în țara sa. Fostul portar a fost suspendat 14 luni după ce l-a bătut pe un fost selecționer al Elveției. Sion e pe locul 7 din 10 în Elveția, dar patronul își dorește foarte tare titlul.

Lucescu a fost ultima data selecționerul Turciei

Mircea Lucescu a antrenat ultima data selecționata Turciei, între 2017-2019. Cea mai lungă perioadă a petrecut-o pe banca lui Șahtior. Acolo a obținut 8 titluri de campion, 6 Cupe ale Ucrainei și Cupa UEFA (actuala Europa League) în 2009. Mircea Lucescu a mai câștigat și Super Cupa Europei cu Galatasaray în 2001. Printre echipele pe care le-a antrenat se mai numără și Dinamo, Rapid, Brescia, Inter, Beșiktaș sau Zenit. În perioada 1981-1986 a fost selecționerul Naționalei României.

Citește și: Mandzukic a plecat de la Juventus! Italienii îl aduc pe Haaland

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: