Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Rednic, demis! S-a întâmplat chiar înainte de ziua sa

Mircea Rednic, demis! S-a întâmplat chiar înainte de ziua sa

mircea rednic, mircea rednic demitere, Gică Hagi, FC Viitorul,

Gică Hagi a decis să-l demită pe Mircea Rednic de la Viitorul, cu o zi înainte ca tehnicianul să împlinească 59 de ani. Decizia a fost luată după ce constănțenii au pierdut, scor 1-2 cu ultima clasată, Poli Iași.

Ultima înfrângere suferită de Viitorul l-a înfuriat pe Hagi, care a decis să renunțe la Mircea Rednic. Antrenorul a preluat echipa anul trecut în luna decembrie și a rezistat pe bancă 17 meciuri. Viitorul este pe locul 11 în Liga 1, cu 31 de puncte, cu doar o etapă înaintea finalului sezonului regulat.

„Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanța a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, căruia îi mulțumim pentru munca depusă pentru clubul nostru”, se arată în comunicatul oficial postat de club.

„Te gândești la toate, încerci să analizezi, îți reproșezi în unele momente. Când nu sunt rezultate, antrenorul e responsabil. Ne gândim. Acum nu vreau să vorbesc de plecare pentru că muncim bine. Le trebuie timp celor tineri. Vedem!”, spunea Rednic, la finalul partidei cu Poli Iași.

Două victorii, nouă rezultate de egalitate și șase înfrângeri a reușit Rednic pe banca celor de la Viitorul.

Rednic demis cu o zi înainte de ziua sa

Hagi a renunțat la antrenor cu o zi înainte ca acesta să împlinească 59 de ani. Nu este pentru prima dată când Rednic este în această situație. În 2001, George Copos l-a dat afară chiar de ziua sa. Doi ani mai târziu, Rednic revenea în Giulești și lua titlul. Și în Belgia, românul a avut o experiență asemănătoare. Gent a anunțat că renunță la serviciile românului pe 9 aprilie 2014, când acesta a împlinit 52 de ani.

Hagi a decis cine o va antrena pe Viitorul

Gheorghe Hagi a decis imediat cine va sta pe bancă, după demiterea lui Mircea Rednic. Anunțul a fost făcut de Gică Popescu.

”Este adevărat că Gică va veni mai aproape de echipă. Este un moment dificil, în care trebuie să strângem rândurile. Toți trebuie să ajutăm cât mai mult pentru a salva situația, iar play-out-ul este unul foarte dificil. Este nevoie de experiența lui și sunt convins că ne va ajuta, așa cum a făcut-o mereu.”, a spus fostul internațional, pentru ProSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: