Redactia.ro
Home » Sport » FC Viitorul și-a găsit antrenor! Mircea Rednic!

FC Viitorul și-a găsit antrenor! Mircea Rednic!

Mircea Rednic, FC Viitorul, Gheorghe Hagi,

Mircea Rednic a ajuns la un acord cu gruparea lui Gheorghe Hagi. Antrenorul a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni.

Mircea Rednic a antrenat-o ultima dată pe Poli Iaşi, dar s-a despărțit de moldoveni în această vară. FC Viitorul Constanţa a anunţat, ieri, că s-a despărțit de antrenorul Ruben de la Barrera, de comun acord.

”Avem o listă cu mai mulți antrenori, probabil va fi român, e greu să găsești antrenor străin pentru că e în decursul campionatului. Noi căutăm de fapt un manager, la noi e mai complex pentru că pe lângă echipa mare avem echipa a doua, plus U19. Trebuie un antrenor care să facă o echipă cu personalitate cum am avut până acum, care să atace cu plăcere, să pună probleme indiferent de adversar și dacă jucăm acasă sau afară,” a declarat Gică Popescu la emisiunea Fotbal Club.

Rednic (58 de ani) a câștigat în cariera sa două titluri cu Dinamo în 2007 şi cu Rapid în 2003. A mai luat o Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011). În acest moment, după 11 etape, FC Viitorul este pe locul 7, cu 16 puncte. Mircea Rednic era dorit și de fanii lui Dinamo în locul lui Cosmin Contra.

Popescu l-a susținut pe spaniol

Gică Popescu a crezut până la final în Ruben de la Barrera, dar Gică Hagi nu l-a mai dorit. Tehnicianul a stat în România aproape 4 luni, timp în care a reușit 4 victorii, 4 remize și 4 înfrângeri. Despărțirea de antrenorul din Spania a venit la două zile după eliminarea din Cupa României, în urma eșecului clar contra lui Dinamo, scor 0-3

„Trebuia un antrenor care să ceară și o sumă pe care noi o putem plăti. Am primit mai multe nume, el ni s-a părut cel mai potrivit, toate informațiile primite despre el au fost extraordinare. Referințele au fost nemaipomenite, am vorbit despre cum vede fotbalul, ce principii are el. Da, noi suntem convinși că este antrenorul cel mai potrivit. Nu avem niciun fel de dubiu. Obiectivele sunt calificarea în play-off și promovarea tinerilor jucători. Nu pot da alte detalii din contract. Toate contractele sunt cu bonusuri”, declara Gică Popescu, la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: