Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu, furios după meciul cu Viitorul! Cere sistemul VAR

Dan Petrescu, furios după meciul cu Viitorul! Cere sistemul VAR

Dan Petrescu, demisie, Kayserispor, Turcia

Viitorul – CFR Cluj s-a terminat 1-1. Meciul nu a fost lipsit de faze controversate. La final antrenorul campioanei a solicitat din nou introducerea sistemului de arbitraj VAR.

Campioana României a fost condusă, după ce Luckassen a marcat în minutul 7. CFR Cluj a cerut în minutul 39 la un henț al lui De Nooijer un penalty, dar nu a primit nimic. În repriza a doua arbitrul le-a acodrat clujenilor o lovitură de pedeapsă, după o fază discutabilă. Deac a fost cel care a marcat golul egalizator. După meci, Dan Petrescu a fost extrem de supărat.

“Ce trebuia să fie azi? Viitorul a ajuns la poartă? Am avut multe ocazii, multe penalty-uri. Eu nu sunt supărat pe arbitru, sunt supărat că n-avem VAR. Dacă aveam, venea băiatul la ecran, se uita, dădea penalty. Kazahstan are în Liga 2 VAR, China la fel. Asta este cea mai mare problemă în România, arbitrul n-are vină, la fel și aseară la FCSB – Dinamo. Nu a avut nicio vină arbitrul, dacă avea VAR scăpa”, a declarat, după meci, Dan Petrescu.

Dan Petrescu cere întăriri

Antrenorul campioanei spune că mai are nevoie de jucători pentru a face față în cupele europene și în Liga I. Tehnicianului îi e frică de faptul că nu va mai avea pe cine să trimită în teren.

”Ce să le zic băieților? Au jucat acum trei zile, a fost greu. Am luat 10 galbene, nici nu știu pentru ce. Galbenele astea mă nemulțumesc. Îi felicit pe băieți pentru atitudine. Ce să mai inventăm la CFR? În fiecare an vrem să fim pe primul loc, dar hai să ne uităm pe cine cumpărăm. Echipa face rezultate fantastice, mai mult, ce să facem? Anul ăsta va fi foarte greu să ținem pasul cu Universitatea Craiova. Fără VAR, nu avem nicio șansă. Latovlevici e departe de ce a fost, nu știu dacă este al nostru, vom vedea”, a mai spus Dan Petrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: