Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mireasa din Minnesota care a oferit primul ajutor unei victime de accident rutier

Mireasa din Minnesota care a oferit primul ajutor unei victime de accident rutier

mireasa accident rutier

„Pe asta nu am mai văzut-o“, a spus Tim Congdon, un pompier ajuns la locul accidentului de pe 21 iunie din Saint Paul, Minnesota în care au fost implicate patru autovehicule.

O mireasă eroină! A salvat o victimă a unui accident rutier

Rachel, o tânără care așteaptă să fie certificată ca asistentă medicală, împreună cu proaspătul său soț Calvin Taylor, se întorceau spre casă de la propria nuntă în ziua accidentului. În apropierea destinației, aceștia au observat cum mai muți oameni încercau să scoată dintre mașinile avariate o femeie cu o plagă adâncă la picior. Rachel a coborât instantaneu din mașină purtând încă rochia de mireasă și a ținut victima în brațe, vorbindu-i calm și liniștind-o până la sosirea echipajelor de salvare pe care Calvin le chemase.

Echipajele au raportat că rănile suferite de victimă erau unele serioase, pierderea de sânge putând fi mult mai gravă dacă nu ar fi primit ajutorul lui Rachel și al celorlalți trecători care s-au oprit să contribuie la procesul de salvare.

Dacă nu intervenea, victima ar fi putut muri

„Sunt binecuvântat să am o soție minunată care va avea întotdeauna grijă de oamenii care sunt într-o situație dificilă. Suntem fericiți că am putut fi la locul potrivit, în momentul potrivit“, a spus domnul Taylor. Proaspeții căsătoriți sunt acum în luna de miere, dar mirele spune mândru că este încă surprins de calmul dovedit de soția sa într-o situație atât de critică.

Tamara Peterson, femeia ajutată de către soții Taylor, se arată recunoscătoare miresei pentru că i-a salvat viața menținând-o concentrată și calmă, numind-o pe Rachel un „înger înzestrat“. Peterson se află acum în recuperare și speră să îi poată mulțumi personal cuplului după ce acesta se va întoarce din luna de miere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: