Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida a lipsit de la „Acces Direct” azi și a răbufnit nervos! Ce a pățit vedeta după un weekend de poveste în Italia

Mirela Vaida a lipsit de la „Acces Direct” azi și a răbufnit nervos! Ce a pățit vedeta după un weekend de poveste în Italia

Mirela Vaida a lipsit de la „Acces Direct” azi și a răbufnit nervos! Ce a pățit vedeta după un weekend de poveste în Italia

Mirela Vaida a răbufnit nervos în aeroport! Iată ce a pățit vedeta care a spus că a petrecut un weekend de poveste în Italia. Ea n-a mai putut ajunge astăzi la emisiunea „Acces Direct”.

Mirela Vaida a lipsit de la „Acces Direct” azi și a răbufnit nervos! Ce a pățit vedeta după un weekend de poveste în Italia

Mirela Vaida a spus că a fost plecată în acest weekend în Italia, unde a avut parte de clipe memorabile. Iată că finalul călătoriei nu a fost unul tocmai plăcut. Jurnalista a răbufnit în mediul online după ce ea și soțul ei, aflați în aeroportul din Bergamo, au aflat că zborul are o întârziere. Nu de o oră, două, ci de nouă ore, a spus ea.

Pe Instagram, Vaida a publicat mai multe story-uri prin care pune la pământ compania privată respectivă.

„Dragă companie aeriană, câte ți-aș spune eu azi, dar păcat că e luni și nu vreau să îmi stric starea după ce am petrecut un weekend de poveste în Italia. Deja patru ore de întârziere pentru un a avion care trebuia să plece la 9:10 din Bergamo și care trebuia să ajungă la 12 și un pic în Italia. Eu trebuie să ajung la 16 la emisiunea. Uite că nu pot. Nu știe nimeni de ce. Luni dimineață, când e soare și frumos afară stăm cu toții aici. De ce nu ne dă nimeni nicio explicație. Îți bați joc de oameni. Nu eu am ales. Este o companie pe care au ales-o cei care m-au chemat la Verona. Așteptăm niște explicații. Întârziere de 5 ore pentru o banală cursă de două ore.”

Trucul la care Mirela Vaida apelează pentru a se menține în formă: «Se vede pe cântar a doua zi!»

Mirela Vaida are 40 de ani și este mama a trei copii. Vedeta are un tonusul excelent și o formă fizică de invidiat. Prezentatoarea recunoaște că nu este ușor să-și mențină silueta și a dezvăluit care este metoda la care aplează pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Eforturile ei nu sunt în zadar, deși recunoaște că procesul nu este întotdeauna unul ușor pentru că este o persoană grumandă.

„De câțiva ani, eu îmi propun să fiu într-o continuă dietă, dar nu pot. În weekenduri, dacă ieșim la o masă sau dacă avem musafiri sau suntem invitați undeva, eu nu am cum să țin dietă.

Eu sunt o pofticioasă și efectiv iubesc mâncarea. O ieșire pentru mine la restaurant sau o întâlnire cu prietenii nu are cum să fie fără mâncare. Mâncarea este ceva esențial, nu m-am ferit să recunosc asta. Iubesc să mănânc, dar încerc să mănânc câte puțin din toate”,  a povestit Mirela Vaida.

La ce truc apelează Mirela Vaida pentru a nu acumula kilograme nedorite? Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: