Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, față în față cu Lămâia, femeia care i-a adus noi amenințări: ”Tu te gândești la trauma prin care trec eu?”

Mirela Vaida, față în față cu Lămâia, femeia care i-a adus noi amenințări: ”Tu te gândești la trauma prin care trec eu?”

GALERIE FOTO (3) Mirela Vaida, față în față cu Lămâia

Mirela Vaida, față în față cu Lămâia. Marți seara, prezentatoarea tv a decis să se întâlnească cu femeia care a ajutat-o pe Antoanela să își pună în aplicare planul de a o ataca pe aceasta. Lămâia Stănescu este complicea femeii care a intrat în platoul emisiunii pentru a o lovi pe Mirela Vaida cu un pietroi. Ce i-a spus vedeta?

Mirela Vaida, față în față cu Lămâia, femeia care i-a adus noi amenințări: ”Tu te gândești la trauma prin care trec eu?”

Mirela Vaida, față în față cu Lămâia, femeia care i-a adus noi amenințări. Prezentatoare tv trăiește o perioadă mai dificilă după ce o femeie a încercat să o lovească cu un pietroi, în direct. După mai multe cercetări, vedeta a aflat că femeia a mai avut o complice, pe Lămâia Stănescu care a amenințat-o pe Mirela în ediția de marți. Tot în aceeași seara, moderatoarea tv a decis să o confrunte și să se întâlnească cu ea. Lămâia a declarat în direct, că are un plan împotriva Mirelei Vaida, de a-i face rău. După ce a auzit acest lucru, vedeta tv a decis să stea față în față cu complicea agresoarei sale. Prezentatoarea de la Antena1 a încercat să afle cât mai multe lucruri despre episodul în care a fost implicată.

Mirela Vaida, față în față cu Lămaia

Însoțită de reporterii Acces Direct și de avocatul invitat în emisiune, Mirela a ieșit din platoul emisiunii și a mers în fața redacției, unde Lămâia se odihnea pe o bancă. Într-un mod diplomat, Mirela Vaida a întrebat-o pe aceasta de ce spune împreună cu atacatoarea Antoanela că le datorează bani, în condițiile în care acestea nu s-au întâlnit niciodată. ”Lămâia, spune-mi, te rog, cine v-a spus vouă că eu v-am furat banii? Ne-am întâlnit noi vreodată? Vreau să știi că nu am să vă datorez vouă niciun ban. Cine v-a spus vouă lucrul acesta să știți că v-a mințit. Dacă pot să te ajut, eu pot să te ajut cu o mică sumă de bani, dar eu nu am să-ți datorez ție sute de milioane. Vreau să te liniștești, eu nu ți-am vrut niciodată răul. Eu am acasă trei copii, eu îmi văd de familia mea și vin la muncă cum face tot omul. Tu te gândești la trauma prin care trec eu? Dimineață ai spus că vrei să mă vezi în scaun cu rotile’, a spus Mirela Vaida.

De asemenea, moderatoarea show-ului le-a cerut autorităților să o ancheteze pe Lămâia, pentru a afla cât mai multe lucruri de la ea.

Lămâia i-a cerut iertare Mirelei Vaida

În momentul în care a văzut-o pe Mirela că se apropie de ea, Lămâia Stănescu a vrut să se pună în genunchi pentru a-i cere iertare, dar vedeta tv nu a lăsat-o. ”Vreau să vă cer iertare. Vă rog frumos să mă iertați, că nu vă cunosc și nu mai fac așa. Am spus așa la nervi. Antoanela a spus prima dată asta. A spus că eu din păcate știu ce îi fac Mirelei Vaida, îi fac figura. Eu nu i-am spus nimic. Eu nu cred că ne-ați furat banii. Eu nu cu dumneavoastră am avut treabă, ci cu doamna Simona Gherghe. Din păcate nu eu v-am aruncat cu bolovanul’‘, a spus Lămâia Stănescu.

Mirela Vaida, față în față cu Lămaia (1)

Întrebată cine este persoana care a sunat-o cu o săptămână înainte de atac, Lămâia a declarat că aceasta este o fostă prietenă, dar nu mai păstrează legătura cu ea. ”Veronica m-a sunat cu număr ascuns cu o săptămână înainte. Ea este din Iași. Nu mai am numărul ei, l-am șters, pentru că m-a înjurat, pentru că nu am mai fost la Iași. Am cunoscut-o la biserică, ea este la spitalul Pașcani”, a mai spus Lămâia Stănescu. Reamintim că în urmă cu o lună, o femeie a intrat în platoul Acces Direct complet dezbrăcată, în timp ce Mirela Vaida prezenta emisiunea și a aruncat către ea cu un bolovan de câteva kilograme. Din fericire, vedeta s-a ferit și nu a fost lovită de pietroi, cu toate astea, a rămas cu o traumă imensă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: