Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, mesaj emoționant despre copiii ei, după ce a fost la un pas de tragedie! ”Puterea mea”

Mirela Vaida, mesaj emoționant despre copiii ei, după ce a fost la un pas de tragedie! ”Puterea mea”

GALERIE FOTO (2) Mirela Vaida, mesaj emoționant despre copiii ei, după ce a fost la un pas de tragedie! ”Puterea mea”

Mirela Vaida a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a fost la un pas de tragedie! Prezentatoarea a decis să se dedice total celor trei copii ai ei.

Mirela Vaida, mesaj emoționant despre copiii ei

Mirela Vaida continuă să fie în stare de șoc, după ce în data de 19 martie a fost la un pas de moarte. În timp ce prezenta subiectele zilei, celebra prezentatoare TV a fost atacată de o femeie dezbrăcată, în direct, care a încercat să o omoare cu un bolovan. Din acel moment, vedeta trece prin clipe de coșmar și își găsește alinarea în cei trei micuți ai săi.

Mirela Vaida a postat de curând o fotografie emoționantă cu cei copii ai săi. Postarea celebrei prezentatoare de la ”Acces Direct” a venit însoțită de un mesaj pe măsură, Vaida susținând că micuții săi sunt cei care îi dau putere în această perioadă critică prin care trece.

”Ei sunt puterea și bucuria mea!!!”, este mesajul care a însoțit postarea Mirelei Vaida de pe contul de Instagram.

Mirela Vaida, mesaj emoționant despre copiii ei, după ce a fost la un pas de tragedie! ”Puterea mea”

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi în direct

În prima ediție de după tentativa de omor, Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Prezentatoarea TV le-a transmis un mesaj dur celor care susțin că evenimentul nefericit prin care a trecut a fost, de fapt, o făcătură. Vaida a declarat că se teme pentru viața familiei sale și că vrea doar să-și apere copiii.

”Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii. (…) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități. Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că voi vreți să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noști, faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține. Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți. Eu doar vreau să-mi apar viața și pe cei trei copii pe care îi am de crescut”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Blondina a fost adusă de către soțul său cu bolidul de lux, după care a fost preluată de bodyguarzi, direct din stradă, și condusă în interiorul clădirii.Deși acum este protejată de atâția bărbați, Mirela este încă în stare de șoc, având insomnii. Mai mult, aceasta a avut și o criză de nervi în direct declarând că ar vrea să renunțe să mai prezinte emisiunea Acces Direct.

”M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit momentul. Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Sunt un om puternic în aparenţă. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din familia mea, copiii mei. Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine sau cu o mamă traumatizată’’, a declarat prezentatoarea .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: