Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, mesaj către autorități după ce a fost amenințată: ”În țara asta doar Dumnezeu ne ține în viață”

Mirela Vaida, mesaj către autorități după ce a fost amenințată: ”În țara asta doar Dumnezeu ne ține în viață”

Mirela Vaida, mesaj către autorități după ce a fost amenințată: ”În țara asta doar Dumnezeu ne ține în viață”

Mirela Vaida a fost din nou amenințată astăzi, la doar o lună după ce a fost atacată. Prezentatoarea le-a transmis un mesaj dur autorităților care se ocupă de cazul ei. 

Mirela Vaida, mesaj către autorități după ce a fost amenințată

La doar o lună de când a fost atacată în direct, Mirela Vaida se confruntă din nou cu amenințari. Se pare că cei care îi vor răul vedetei sunt apropiați ai femeii care a atacat-o. După ce prezentatoare a auzit cuvintele dure adresate de aceasta a decis să transmită un mesaj autorităților care se ocupă de cazul ei.

Mirela Vaida a sperat că autoritățile își vor face datoria în urma episodului șocant în care a fost implicată, însă, din păcate, situația nu a făcut decât să se înrăutățească, după ce Lămâia Stănescu a transmis noi amenințări la adresa îndrăgitei prezentatoare.

Prezentatoarea de la Acces Direct a transmis un mesaj către procurorul de caz, Ion Rascotă. Aceasta a încercat să tragă un semnal de alarmă, precizând că situația a scăpat de sub control, odată cu amenințările de astăzi, din cauză că până acum nu s-a luat nicio măsură împotriva prietenei atacatoarei.

”Există și alte cazuri și nimeni nu a zis să le lăsați să vă ocupați doar de acesta, dar nu vi se pare că un complice la o tentativă de omor, care vine din nou și amenință, nu ar trebui să fie o prioritate? Că mie mi se pare că da, mai ales că o cunoașteți pe femeia aceasta, ați avut-o în mâini. Îmi pare rău că trebuie să o spun, domnule procuror Ion Rascotă, dumneavoastră sunteți cel care a trimis ordonanța prin care ați declinat competența, pentru că inițial ați vrut să o încadrați doar ca amenințare, când, de fapt, era tentativă de omor. Și tot dvs sunteți cel care ați uitat de femeia aceasta, nu ați luat nicio măsură împoriva ei, ați lăsat-o liberă, iar ea vine acum din nou peste mine. Eu ce să fac? Să tac, să aștept și să mă rog la Dumnezeu să mă țină în viață? Credeți-mă, în țara asta doar Dumnezeu ne ține în viață”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a fost amenințată din nou

Mirela Vaida a trecut din nou prin clipe de coșmar după ce a auzit declarațiile făcute de Lămâia Stănescu. Femeia a precizat că o persoană care îi vrea răul Mirelei are un plan de atac împotriva ei.

Îndrăgita prezentatoare s-a declarat revoltată în urma celor auzite, ajungând să-i roage pe oamenii legii să se ocupe așa cum trebuie de acest caz.

”Cineva (n.r vrea să o omoare), dar tac și înghit, nu dau numele. Este femeie, ea poate oricând să vină. Nu vă interesează pe voi ce face dânsa și ce armă folosește. O să aibă și picioarele rupte Mirela Vaida, o să meargă în cărucior. O să fie cumplit”, a spus Lămâia Stănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: