Redactia.ro
Home » Știri » Miss Univers 2021. Andrea Meza, din Mexic, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Miss Univers 2021. Andrea Meza, din Mexic, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Andrea Meza, o tânără în vârstă de 26 de ani, din Mexic, a obținut titlul de Miss Univers 2021. Juriul a încoronat-o drept cea mai frumoasă femeie din lume, datorită aspectului fizic plăcut, dar și a inteligenței.

Miss Univers 2021. Andrea Meza, din Mexic, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Andrea Meza, originară din Mexic, a câștigat în acest an titlul de Miss Univers. Andrea i-a cucerit pe jurați cu frumusețea ei, în special la proba costumului de baie, unde Andrea și-a arătat corpul bine sculptat. Andrea a impresionat și prin discursul ei despre stereotipurile frumuseții.

„Trăim într-o societate care este din ce în ce mai avansată și, pe măsură ce am evoluat ca societate, am avansat cu stereotipuri. În zilele noastre, frumusețea nu este doar modul în care arătăm. Pentru mine, frumusețea radiază nu numai în spiritele noastre, ci în inimile noastre și în modul în care ne comportăm. Nu permiteți niciodată cuiva să vă spună că nu aveți valoare”, a declarat Andrea Meza, în fața publicului.

VIDEO Mexicanca Andrea Gamiz a câștigat titlul Miss Universe 2021 în urma unui concurs jurizat exclusiv de femei - Hotnews Mobile

74 de femei au concurat pentru Miss Universe 2021

74 de femei s-au întrecut în acest an pentru titlul de Miss Univers, printre care și reprezentanta României, Bianca Tirsin, în vârstă de 21 de ani, din Arad. Competiția a avut loc la Seminole Hard Rock Hotel & Casino la Hollywood, în Florida.

Alături de reprezentanta Mexicului, în finală au fost și Miss Brazilia – Julia Gama și Miss Peru – Janick Maceta Del Castillo. Doar 21 de tinere au ajuns în etapa finală. Iar după proba costumului de baie, doar  10 au trecut la proba rochiilor de seară. Ulterior, cinci dintre ele au fost selectate pentru a participa la runda finală de întrebări și răspunsuri.

Bianca Lorena Tirsin (@BiancaTirsin) | Twitter

FOTO: Bianca Tirsin, reprezentanta României

Ce spune reprezentanta României după terminarea competiției

După aflarea rezultatului, Bianca Tirsin, reprezentanta României, a scris pe rețelele de socializare că o felicită pe Andrea Meza și speră că și-a făcut țara mândră.

„Cea mai uimitoare călătorie s-a încheiat! Îmi voi aminti ultimele două săptămâni cât timp respir. Nu mi-am imaginat niciodată că aș putea crește atât de mult într-o perioadă scurtă de timp – și totuși, am învățat multe despre lumea în care trăim și despre mine. Aș dori s-o felicit pe Andrea Meza (@andreamezamx), noua noastră Regină a Universului – ai fost remarcabilă și acest câștig este binemeritat. Ți-ai făcut țara mândră! Și sper că am făcut-o și pe a mea mândră.Dedic această realizare remarcabilă familiei și României mele. Vă iubesc pe toți mai mult decât vă puteți imagina.La revedere, Florida, ai fost o gazdă remarcabilă! Acum plecăm să cucerim noi culmi.Vă mulțumesc tuturor pentru timp și sprijin. Nu o voi uita niciodată!”, a scris Bianca Tirsin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: