Redactia.ro
Home » Sport » România e reprezentată la Miss Universe de iubita unui fotbalist

România e reprezentată la Miss Universe de iubita unui fotbalist

GALERIE FOTO (7) Bianca Tirsin, Miss Universe, Adi Petre

Iubita lui Adrian Petre, Bianca Tirsina a câștigat concursul Miss Universe România 2020. Astfel, frumoasa brunet va fi prezentă la celebrul concurs internațional de frumusețe Miss Universe.

Bianca Tirsina în vârstă de 21 de ani este considerată cea mai frumoasă româncă. Ea a primit titlul de Miss Universe România 2020, chiar de 1 decembrie. Acest lucru îi dă dreprul să reprezinte țara noastră la competiția internațională Miss Universe, unde se întrec cele mai frumoase femei din lume.

„Vreau să le mulțumesc familiei mele, prietenilor mei, organizației Miss Universe România pentru onoarea de a deveni deținătoarea titlului. Îi mulțumesc dragii mele echipe, care mă ajută să mă dezvolt ca persoană în fiecare zi. Către toți cei care mă susțin: vă mulțumesc că sunteți atât de amabili și aproape de mine încă din 2017. Vă iubesc!”, este mesajul brunetei postat pe contul său de Instagram.

Concursurile câștigate de iubita lui Adi Petre

Iubita fotbalistului nu este la primul concurs de frumusețe câștigat. În 2015 a făcut primul pas, după ce a câștigat Miss Arad. Apoi a urmat Miss Catwalk 2015. Doi ani mai târziu, în 2017, la concursul din Polonia, Miss Supranațional a obținut locul 3. Anul 2018 i-a mai adus un titlu, Miss International România 2018. În același an a reprezentat România la Miss Internațional, din Tokyo, unde s-a clasat a 4-a.

“Sunt emoționată, sunt fericită și sunt onorată să reprezint România, să-mi reprezint țara și să vorbesc despre frumusețea poporului român la a 69-a ediție Miss Universe, a cărei mare finală va avea loc anul viitor. Am luptat pentru acest titlu? Dacă a lupta înseamnă abnegație, rigurozitate, seriozitate, muncă, dăruire până la a uita de tine, atunci da, înseamnă că am luptat, deși mie îmi place să spun și să văd totul ca pe călătorie. Una extraordinar de frumoasă, care a început în urmă cu cinci ani și va continua, iată, pe mult râvnita scenă de la Miss Universe, anul viitor”, a mai scris Bianca.

În prezent, Bianca este studentă la Facultatea de Management și este implicată în mai multe acțiuni de voluntariat. Bianca și Adrian Petre sunt împreună de mai mulți ani.

„În general e frumos să fii iubita unui fotbalist. E frumos. Greu, toţi cred că e foarte uşor, dar nu e chiar aşa. Însă e frumos, e o viaţă frumoasă. Nu îmi doream. Vorbisem înainte tot cu un fotbalist şi îmi dădeam seama că i-am generalizat, le-am pus o etichetă. Dar când a venit Adi în viaţa mea mi-am dat seama că nu sunt toţi la fel. Sunt inteligenţi, deştepţi, au mai multe hobby-uri. Nu stau toată ziua pe FIFA, cum ar crede lumea”, spunea iubita fotbalistului în urmă cu câteva lui la Look Sport.

Adrian Petre mândru de iubita sa

Fotbalistul celor de la FCSB și-a susținut mereu iubita și i-a fost alături necondiționat. Acum însă nu poate fi mereu lângă ea, jucând în Italia. Deși este jucătorul celor de la FCSB, cu care a semnat în luna februarie, atacantul a fost cedat la Cosenza, în Serie B. Deocamdată nu s-a adaptat foarte bine în Italia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: