Redactia.ro
Home » Homepage » Moartea fiului i-a cauzat un șoc puternic. Un bărbat a fost dat dispărut după ce a coborât dintr-o mașină funerară și s-a rătăcit

Moartea fiului i-a cauzat un șoc puternic. Un bărbat a fost dat dispărut după ce a coborât dintr-o mașină funerară și s-a rătăcit

Moartea fiului i-a cauzat un șoc puternic

Moartea fiului i-a cauzat un șoc puternic. Un bărbat a fost dat dispărut după ce a coborât dintr-o mașină funerară și s-a rătăcit. Un bărbat în vârstă de 78 de ani a coborât din mașina funerară pentru a-și face nevoile și nu s-a mai întors.

Moartea fiului i-a cauzat un șoc puternic. Un bărbat a fost dat dispărut după ce a coborât dintr-o mașină funerară și s-a rătăcit

Moartea fiului său, i-a cauzat un șoc puternic. Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Neamț care îi aducea trupul neînsuflețit al fiului său acasă cu mașina funerară, a fost dat dispărut. Bărbatul i-a spus șoferului mașinii funerare să oprească pentru a-și face nevoile, și a coborât. Văzănd că bărbatul nu mai revine,speriat șoferul a chemat poliția.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman care au procedat la căutarea bărbatului. După aproximativ patru ore de căutări, acesta a fost găsit în apropiere de Halta Trifești, într-o zonă cu vegetație abundentă, fiind incoerent în vorbire și având o stare de hipotermie”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Bărbatul a fost găsit în stare de hipotermie

Conform unor surse, bărbatul venea de la Arad spre Iași, pentru a aduce trupul neînsuflețit al fiului său. Tulburat și trist de moartea fiului său, bărbatul a dispărut.

Polițiștii l-au sunat pe bărbat, iar acesta le-a zis că este acasă, își cultivă pământul. După mai mult încercări, bărbatul și-a închis telefonul.

După aproximativ patru ore de căutări, bărbatul a fost găsit în apropiere de Halta Trifești, într-o zonă cu vegetație abundentă, fiind incoerent în vorbire și era într-o stare de hipotermie.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale, și apoi a fost predat familiei.

Citeste si:Kate Middleton se pregătește să fie regină. Apariția ei rafinată din cadrul unei gale de la Palatul Buckingham FOTO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini