Redactia.ro
Home » Știri » Modalitatea inedită prin care un medic italian și-a tratat semenii. A vindecat peste 100 de pacienți

Modalitatea inedită prin care un medic italian și-a tratat semenii. A vindecat peste 100 de pacienți

Modalitatea inedită prin care un medic italian și-a tratat semenii. A vindecat peste 100 de pacienți

Italia este într-o situație critică, spitalele și sistemul medical fiind în prag de colaps. Un medic italian a reușit, însă, să găsească o modalitate inedită de a-și ajuta semenii în plină pandemie de coronavirus. Iată la ce a recurs acesta și care s-a dovedit a fi rețeta miraculoasă de a vindeca peste 100 de pacienți confirmați cu covid-19.

Modolitatea inedită a unui medic italian de a vindeca pacienți cu coronavirus

Italianul Luigi Cavanna, medic oncolog din Piacenza, s-a alăturat colegilor săi de a lupta contra coronavirusului. El a ajuns să trateze pacienții la ei acasă pentru a nu-i expune altor riscuri inutile care s-ar ivi în spitalele arhipline.

Potrivit Euronews, medicul oncolog a reușit să salveze mai mulți pacienți infectați cu o rețetă proprie. Primul lui caz a fost un cetățean din regiunea Emilia-Romagna, care a sunat la serviciu de urgență, precizând că prezintă simptome asemănătoare noului coronavirus.

Care e tratamentul pe care medicul Cavanna îl aplică pacienților săi?

În urma apelulului, Cavanna și colegii săi s-au prezentat la reședința bărbatului pentru a-i efecta un test. În urma acestui test cu ultrasunete, medicul a decis să-i prescrie medicamente antivirale utilizate în genere în tratarea malariei, lupusului și a artritei reumatoide.

Tratamentul aplicat s-a dovedit a fi de succes și alți peste 100 de pacienți au avut parte de el. La toate cazurile, Cavanna și echipa sa s-au prezentat la reședința pacienților.


Cavanna spune că fiecăruia dintre pacienți i s-a dat un aparat prin care își puteau măsura saturația de oxigen. Astfel, toți au putut fi în control a stării lor. El spune că marea majoritate a răspuns bine la tratament și s-au recuperat la domiciliu. Acum, această schemă de tratament poartă numele de „modelul Piacenza” și a fost urmată și de alți colegi din regiunea sa. Tot mai mulți specialiști se arată interesați de invenția bărbatului.

sursa: Euronews

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: