Redactia.ro
Home » TV » Momente de groază la ”Căsătoriți pe nevăzute”. Miresei i s-a făcut rău după ceremonie: ”Ar fi un motiv de despărțire”

Momente de groază la ”Căsătoriți pe nevăzute”. Miresei i s-a făcut rău după ceremonie: ”Ar fi un motiv de despărțire”

GALERIE FOTO (2) Momente de groază la ”Căsătoriți pe nevăzute”. Miresei i s-a făcut rău după ceremonie ”Ar fi un motiv de despărțire”

Au fost momente dificile pentru concurenții emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”. Miresei i s-a făcut rău după ceremonie, iar motivul i-a șocat pe toți!

Momente de groază la ”Căsătoriți pe nevăzute”. Miresei i s-a făcut rău după ceremonie: ”Ar fi un motiv de despărțire”

În ediția trecută a emisiunii ”Căsătoriți pe nevăzute”, Adrian și Dana au spus DA și s-au sărutat în văzul tuturor. Mirele pare să fie pe placul familiei Danei, iar părinții lui sunt entuziasmați de nora aleasă de experți. Totuși, miresei i s-a făcut rău la scurt timp după ceremonie.

”Mă bucur, dar mi-e teamă de diferența asta de vârstă. Nu știu neaparat ce simt, sunt confuză, sunt debusolată. M-am panicat foarte tare. Am o problemă cu vârsta. Mă gândeam dacă nu ar fi acesta un motiv de despărțire”, a spus Dana la nunta ei, imediat după ce a semnat actele. Între cei doi există o diferență de 10 ani.

Dana are 32 de ani și este inginer în industria textilă. Pentru că nu s-a simțit împlinită în carieră, a ales să devină instructorde fitness, iar în timpul liber adoră să facă dansuri latino și cățărări. Viitorul ei soț, Adrian (42 de ani) iubește copiii, face mult sport și una dintre temerile lui este să nu ajungă vreodată să aibă burtă.

Panicată de decizia pe care a luat-o, mireasa a întrebat toți invitații: „Vă place soțul meu? Nu vi se pare cam mare?”, scrie stirileprotv.ro.

Momente de groază la ”Căsătoriți pe nevăzute”. Miresei i s-a făcut rău după ceremonie ”Ar fi un motiv de despărțire”

Diferența de vârstă, un impediment pentru noul cuplu

Potrivit experților în psihoterapie de cuplu, psihosexologie, tehnica seducției și genetică ai emisiunii, Dana și Adrian sunt perfecți din punct de vedere științific, însă în realitate cei doi au câteva dubii. Dana are 32 de ani și este inginer în industria textilă, cu o mare pasiune pentru fitness. Viitorul ei soț, Adrian are 42 de ani și face, de asemenea, mult sport.

Deși legătura dintre ei s-a produs în doar câteva scunde și au semnat imediat actele de căsătorie, la doar câteva momente după ce au spus „Da” unele îndoieli au început să încolțească în mintea Danei.

Aceasta se teme ca diferența de vârstă să nu reprezinte un impediment în relația lor și să nu ducă mai târziu la o despărțire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: