Redactia.ro
Home » Știri » Monica Tatoiu, reacție furibundă la adresa guvernanților, după incendiul de la Matei Balș

Monica Tatoiu, reacție furibundă la adresa guvernanților, după incendiul de la Matei Balș

Monica Tatoiu, reacție furibundă la adresa guvernanților, după incendiul de la Matei Balș. Controversata femeie de afaceri este revoltată în urma tragediei care a avut loc, vineri dimineață, și care a dus la moartea a opt persoane.

Monica Tatoiu, reacție furibundă la adresa guvernanților, după incendiul de la Matei Balș

Monica Tatoiu, reacție furibundă la adresa guvernanților, după incendiul de la Matei Balș. Aceasta pune la zid autoritățile și îl acuză pe Raed Arafat că ”și-a construit o piramidă de relații”, informează fanatik.ro.

Uită-te la ăla care e șeful ISU pe toată țara. Sau pe București, cred că pe București. Și-a construit o piramidă de relații, cum a făcut și Mazăre. Cum au rezistat o grămadă de șefi de nivelul trei din ministere 20 de ani.Veneau miniștri, plecau miniștri, ăia tot acolo erau. E unul la Ministerul Educației, nu știu dacă e mai e acum acolo, dar a stat vreo 25 de ani, pentru că s-a făcut util”, a spus Monica Tatoiu în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu.

Femeia de afaceri a făcut referire și la situația din Primăria Capitalei.

”La Primăria Capitalei s-au schimbat nu știu câți primari, erau câțiva oameni acolo și cred că încă mai sunt”, a mai scos în evidență Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu: ”Oamenii care stau în spate știu tot”

De altfel, Monica Tatoiu, nu este de acord cu protestele care au avut loc, în urma incendiului de la Matei Bals, prin care se cerea demisia lui Raed Arafat și a lui Klaus Iohannis.

”Oamenii care stau în spate și știu tot, îl croșetează pe oricine vine să facă ceva bun. Or dacă nu vine să facă ceva bun, ăia sunt primii oameni racolați, că ăia știu tot. Asta s-a întâmplat de 30 de ani în România. Și cine ar trebui să facă ordine nu o face. Suntem împinși în dezastru să putem fi cumpărați pe trei lei. Eu nu sunt de acord cu mișcările astea de stradă acum, când noi lucrăm pe un buget de anul trecut. Exact ca în 2010, pe vremea lui Băsescu, când au tăiat pensiile și salariile”, a mai spus Monica Tatoiu.

Reamintim că bilanțul morților în urma incendiului care a izbucnit, vineri dimineață, la Matei Balș, a ajuns la opt. Se iau în calcul mai multe variante de izbuncnire a incendiului: prizele suprasolicitate, aeorotermă sau o mască de oxigen lăsat prea aproape de calorifer. În ceea ce privește aeroterma, una dintre asistente spune că nu s-a folosit vreo una, dar a recunscut că erau probleme cu căldura în spital.

” -Aveați căldură în saloane?

– Nu, nu aveam căldură suficientă.

– Aveați aerotermă?

– Nu!

– Era o aerotermă în salon?

– Nu, nu era!”, a fost dialogul jurnaliștilor cu asistenta în cauză.

Proteste după incendiul de la Matei Balș

Au fost mai multe proteste după incendiul de la Matei Balș.  În fața Ministerului Sănătății ți în fața Institului Matei Balș. Oamenii au cerut demisia auorităților responsabile de tragedie.

“Mai întâi trebuie stabilite responsabilitățile. Și cei care sunt resposabili trebuie să își asume inclusiv să plece dintr-o anumită funcție. La Matei Balș vorbim despre un manager interimar. Managerul care a fost acolo o perioada foarte luga acum este un membru al Parlamentului Românie. Dar putem să vorbim despre manageri dacă a fost o problema care ținea de management al spitalului.

Dacă a fost un accident dintr-o altă cauză, nerespectarea unei proceduri care există și nu a fost respectată, sau altă cauza tehnică de acolo, responsabilitatea poate să fie în altă parte. De-asta e important să avem un răspuns la anchetă și, spre deosebire de Piatra Neamț, mi-ar plăcea să avem un răspuns clar din partea celor care verifică”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: