Redactia.ro
Home » Știri » Motivele din cauza cărora s-a sinucis Ciprian Nemeșiu. Fosta iubită a actorului a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Motivele din cauza cărora s-a sinucis Ciprian Nemeșiu. Fosta iubită a actorului a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Motivele din cauza cărora s-a sinucis Ciprian Nemeșiu

Motivele din cauza cărora s-a sinucis Ciprian Nemeșiu. Actorul Ciprian Nemeșiu a ales să-și pună capăt zilelor de 8 martie. Celebrul actor avea 39 de ani când a decis să-și încheie socotelile cu viața. La două zile de la moartea lui, fosta iubită a făcut dezvăluiri șocante despre acesta. Care sunt motivele din cauza cărora Ciprian a decis să-și pună capăt zilelor?

Motivele din cauza cărora s-a sinucis Ciprian Nemeșiu. Fosta iubită a actorului a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Motivele din cauza cărora s-a sinucis Ciprian Nemeșiu. Lumea teatrului este din ce în ce mai săracă, după ce, în ultima vreme, tot mai mulți actori au murit. În data de 8 martie, celebrul actor Ciprian Nemeșiu a fost găsit fără suflare, după ce și-a pus capăt zilelor. În vârstă de 39 de ani, actorul a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relații Economice din cadrul Universității Româno-Americane. De asemenea, Ciprian făcea parte și din trupa de improvizație Freeze, dar se pare că probleme cu care se confrunta l-au determinat să recurgă la un gest extrem. În ziua de 8 martie, actorul s-a aruncat în gol de la etaj, iar medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva.

Vestea șocantă că Ciprian Nemeșiu și-a pus capăt zilelor, i-a șocat pe prietenii acestuia, dar și pe fosta iubită, Alexia Lucia Istrate. Aceasta a fost împreună cu actorul timp de trei ani, menționând totodată și motivele care l-au împins să recurgă la acest gest oribil.  „Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul de „adio” pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina de Facebook

Totodată, în memoria actorului, Alexia Istrate a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zambit…ieri aveam 3 spectacole, ni le-a luat Covid…Iartă-mă ca n-am simțit că erai singur…zâmbește sus!”, a scris actrița pe rețelele de socializare după ce a aflat că actorul s-a sinucis. Pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, oamenii legii au demarat o anchetă.

De ce s-a sinucis actorul Ciprian Nemeșiu

Se pare că motivele principale care l-au determinat să se arunce în gol sunt neliniștea și nesiguranța provocată de anularea spectacolelor. Îndrăgostit de meseria sa, Ciprian nu a suportat gândul că nu poate urca pe scenă prea curând din cauza pandemiei de coronavirus. Alexia și Ciprian trebuiau să se întoarcă în fața publicului cu trei piese, dar pandemia a închis, din nou, totul, iar acest lucru l-a dezamăgit pe actor, care a decis să-și pună capăt zilelor. „Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis„, a declarat Alexia Lucia Istrate.

Ciprian Nemeșiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel și Ramada Plaza. De asemenea, acesta a avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi24, dar și cu majoritatea teatrelor din Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: