Redactia.ro
Home » Monden » Motivul nebănuit pentru care Andreea Raicu nu are copii și nu s-a căsătorit, până la 46 de ani: „Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit”

Motivul nebănuit pentru care Andreea Raicu nu are copii și nu s-a căsătorit, până la 46 de ani: „Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit”

Motivul nebănuit pentru care Andreea Raicu nu are copii și nu s-a căsătorit, până la 46 de ani: „Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit”

La 46 de ani, Andreea Raicu își dezvăluie perspectivele unice asupra vieții, respingând convenționalismele sociale în favoarea autenticității personale și a împlinirii. Iată motivul real pentru care Andreea Raicu nu are copii și nu s-a căsătorit, până la 46 de ani!

Motivul nebănuit pentru care Andreea Raicu nu are copii și nu s-a căsătorit, până la 46 de ani

Andreea Raicu, personalitate cunoscută, odinioară o stea a televiziunii și acum un influencer și antreprenor de succes, a împărtășit într-o postare emoționantă pe blogul său personal motivul pentru care a ales să nu se căsătorească și să nu aibă copii. Contrar percepțiilor convenționale, Andreea descrie viața sa ca fiind împlinită și bogată, rezultat al unei munci perseverente, nu doar în domeniul profesional, ci în toate aspectele vieții.

„Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit. Îmi doresc să am o relație și un partener, însă nu sunt dispusă să-mi sacrific propria identitate pentru a menține o relație, mai ales acum, când m-am regăsit pe mine însămi. Îmi doresc o relație bazată pe dorință, nu pe necesitate sau lipsuri interioare.

Am construit o viață frumoasă prin muncă asiduă, și nu mă refer doar la aspectul profesional. Cred că pentru prima dată simt că am atins un echilibru deplin în viața mea, mă simt liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de toate trăirile mele, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute, inevitabile în existența fiecăruia”,a mărturisit Andreea, relatează Click! 

Andreea Raicu: „Ce ar putea să mă determine să îmi reevaluez alegerile?”

Cu toate acestea, Andreea Raicu nu exclude posibilitatea unei schimbări în viața sa, precizând că un partener care să aducă o valoare adăugată vieții sale ar putea determina o reevaluare a alegerilor sale. Ea caută o îmbogățire a vieții sale în moduri noi și captivante, nu o fericire pe care nu și-o poate oferi singură.

Andreea Raicu a renunțat la rolurile de salvator sau terapeut pe care le-a îndeplinit în trecut în relațiile sale, o lecție învățată după ani de introspecție și creștere personală. Într-un final, Andreea Raicu, cu experiențe variate în dragoste, având relații cu figuri cunoscute precum Cristi Chivu, Tudor Chirilă, Horia Tecău sau Tudor Vasile, ne oferă o perspectivă valoroasă asupra vieții, încurajând autenticitatea și împlinirea personală peste convențiile sociale.

„Ce ar putea să mă determine să îmi reevaluez alegerile? Un partener care să aducă valoare suplimentară vieții mele, să o îmbogățească în moduri noi și fascinante. REPER: Nu căutarea unei fericiri pe care eu nu mi-o pot oferi singură.

Nu un copil pe care să-l îngrijesc, să-l salvez sau să-l transform în cineva mai bun. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mai adopt roluri de salvator, terapeut, asistentă sau mamă permanentă, pe care le-am jucat ani de-a rândul”, a subliniat Andreea Raicu, potrivit sursei citate. 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: