Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Marian Râlea nu a devenit tată niciodată. Actorul a făcut declarații emoționante

Motivul pentru care Marian Râlea nu a devenit tată niciodată. Actorul a făcut declarații emoționante

Motivul pentru care Marian Râlea nu a devenit tată niciodată. Actorul a făcut declarații emoționante

Motivul pentru care Marian Râlea nu a devenit tată niciodată. Actorul a fost înconjurat de copii frecvent, însă nu a avut unul al său. 

Motivul pentru care Marian Râlea nu a devenit tată niciodată. Actorul a făcut declarații emoționante

Marian Râlea este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară și pe lângă asta, foarte multe persoane îl cunosc de la emisiunea Abracadabra, acolo unde era actor și juca rolul Magicianului. Ei bine, de-a lungul vieții artistul a tot fost înconjurat de copii, însă puțini știu care este, de fapt, motivul pentru care nu a avut un copil al lui. Așadar, în cadrul unui interviu, Marian Râlea a explicat care este motivul pentru care nu a devenit tată niciodată.

Celebrul actor, Marian Râlea, a fost înconjurat în permanență de copii și este pe cât se poate de evidentă dragostea lui pentru micuți. Astfel, actorul a fost întrebat în cadrul unui interviu pentru Viva.ro dacă și-ar fi dorit vreodată să devină tată sau dacă a fost împlinit de faptul că avea deja sute mii de copii în cadrul emisiunii, bineînțeles. Acesta a mărturisit că a avut atât de mulți copii, încât nu avea de ce să-și mai dorească unul, chiar și al său fiind.

„Păi am avut atât de mulţi copii, încât ce să îmi mai doresc? Dar într-adevăr e vorba despre joacă, joaca e meseria copilului, şi atunci sigur că meseria actorului este să se joace. Mai mult, noi am fost învățați să jucăm la facultate pentru tot felul de public. Îmi aduc aminte cum am jucat pentru copii cu dizabilități, nu era nicio problemă, jucam ca și pentru ceilalți, era acelaşi teatru, doar îmi continuam joaca împreună cu cei mici. Acum mă gândeam că toţi copiii își doreau un Tată Magician.”, a declarat Marian Râlea pentru sursa citată anterior.

Marian Râlea nu regretă absolut nimic

În cadrul aceluiași interviu, Marian Râlea a vorbit și despre regrete și a mărturisit că nu are niciunul, asta pentru că a fost extrem de preocupat de cariera actoricească.

„Ce regrete să mai am? Timpul a trecut, asta a fost viaţa, am fost preocupat de această poveste a scenei, a filmului, dar nu am niciun regret.”, a mai adăugat actorul.

Pe lângă toată faima de care s-a bucurat, Marian Râlea mărturisește că este un om modest și au fost multe momente în viața sa când și-ar fi dorit să treacă neobservat. Însă, cu toate acestea, actorul a recunoscut că totuși mai sunt situații în care ți se umple sufletul de bucurie când vezi că faci alți oameni să se simtă bine.

„Sunt un om modest şi nu mi-am dorit niciodată să epatez sau să mi se audă vocea tare pe stradă, în metrou. De cealaltă parte există şi anumite momente în viaţa actorului care sunt numai ale lui, şi atunci sigur că poate te deranjează cineva care strigă după tine Magi, Magi sau Mitu, sau Sile, dar în momentul în care îi vezi cum zâmbesc când te salută, cât de bucuroşi sunt că te-au întâlnit, îţi transmit şi tie starea şi îţi dai seama că nu îţi mai aparţii, le aparţii lor.”, a mai spus actorul pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: